Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Ρόδον στον Αγρό

Κάπως έτσι θα μοιάζει το γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής της Πιτσιλιάς μετά την ανανέωση των χώρων του

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2018

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης ανακαίνισης του γνωστού ξενοδοχείου Ρόδον στον Αγρό. Oι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη Μαρτίου, ενώ υπολογίζεται ότι περί τα τέλη Μαΐου το ξενοδοχείο θα αρχίσει να δέχεται τους πρώτους πελάτες του.

Ήδη, εδώ και καιρό, το Ρόδον δέχεται κρατήσεις για την περίοδο που ξεκινά από την 1η Ιουνίου και μετά. Πληροφορίες μάλιστα ταναφέρουν ότι το ενδιαφέρον τουριστών για διαμονή στο ξενοδοχείο είναι αυξημένο, ενώ έγιναν και κάποιες κρατήσεις για εκδηλώσεις όπως γάμοι και συνέδρια. Υπό αυτά τα δεδομένα, η επανέναρξη των εργασιών της ξενοδοχειακής μονάδας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί, αφενός αναμένεται να συνεχιστεί η ροή Κυπρίων τουριστών στο ξενοδοχείο, ενώ αφετέρου η αναβάθμιση του εκτιμάται ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης και για ξένους τουρίστες, ιδιαίτερα αθλητές και αθλητικές ομάδες.

To γνωστό ξενοδοχείο που ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή αυτό το καλοκαίρι δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες των ανακαινισμένων χώρων του στη σελίδα του στο booking.com και σας τις παρουσιάζουμε.

Tο ξενοδοχείο, το οποίο έκλεισε τον Σεπτέμβριο του 2016, υποβλήθηκε σε ριζικό "λίφτινγκ" και οι render φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της ανανέωσης των χώρων του ξενοδοχείου.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close