Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2018
Μετά από την επιτυχία του ναυτικού σαλονιού τα τελευταία τρία χρόνια, η Μαρίνα Λεμεσού, σε συνεργασία με την Dacor Advertising and Media Ltd φιλοξενεί και φέτος το Limassol Boat Show 2018 από τις 3 μέχρι τις 6 Μαΐου 2018. Η ετήσια αυτή συνάντηση επαγγελματιών του χώρου και δυνητικών αγοραστών δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες επισκέπτες να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η αγορά σκαφών αναψυχής και θαλάσσιου εξοπλισμού. Με φόντο το μοναδικό σκηνικό της Μαρίνας Λεμεσού, η έκθεση θα φιλοξενήσει, επίσης, πληθώρα σεμιναρίων, παρουσιάσεων προϊόντων, θαλάσσιων δραστηριοτήτων και επιδείξεων.
Το μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι της Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου αναμένεται ότι θα υποδεχτεί πέραν των 20,000 επισκεπτών και 100 εκθετών στη φετινή διοργάνωση. Στην έκθεση θα παραστούν επαγγελματίες του χώρου και εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τον Λίβανο και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Limassol Boat Show 2018 θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους χώρους της Μαρίνας Λεμεσού και, συγκεκριμένα, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, στην προβλήτα, στην κεντρική πλατεία, στις θέσεις ελλιμενισμού σκαφών της Μαρίνας Λεμεσού, καθώς και στους χώρους τεχνικού εξοπλισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο 25 577 750.
-
Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ
03 Μαΐου - 06 Μαΐου 2018
Σχετικά

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Κωνσταντίας Σωτηρίου «Η κεφαλή του Τσάτσγουερθ»
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Σολώνειον Κέντρο Βιβλίου και οι Εκδόσεις Πατάκη


60+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και φεστιβάλ γεμίζουν το πρόγραμμά μας για το weekend με τον πιο όμορφο τρόπο

Η (Oktoberfest Edition) γιορτή που θα μαζέψει όλη την πόλη εκεί
Cyberness: Oktoberfest Edition στο Kolla στη Λεμεσό

Ήρθε η ώρα για το ετήσιο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Λάρνακα!
Πάνω από 200 πάγκοι, γεύσεις, μουσική και μαγεία σε ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δάσος

Το Original Oktoberfest έρχεται στη Λευκωσία, με παραδοσιακές γερμανικές μπύρες, ζουμερά hot dogs κ.ά.
Μπίρες, μουσική, φαγητό και ένα ειδικά διαμορφωμένο Kids Zone

Το 2ο Pingy Pongo Event με τουρνουά, μουσική, φαγητό και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους
Με ελεύθερη είσοδο

«Mission Possible: The Sequel»: Ζήσε την επιστήμη από κοντά στο European Researchers’ Night 2025
Ραντεβού στην Κρατική Έκθεση

«I Am Back»: Ο Δημήτρης Γιωρκάτζης επιστρέφει για μία βραδιά γέλιου
Με τον Φίλιο Τσιγαρίδη στο Σατιρικό Θέατρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2025 έρχεται στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Μοναδική ευκαιρία προβολής για εκθέτες

“Ride and Watch”: Ποδηλασία και θερινό σινεμά στην καρδιά της Λευκωσίας
Στον Άγιο Δομέτιο θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο