26 April-2 May 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Tomb Raider

H βραβευμένη με ΌσκαρAlicia Vikander είναι η νέα Lara Croft!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2018

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Alicia Vikander, είναι το νέο πρόσωπο της θρυλικής ηρωίδας Lara Croft, στο reboot της ταινίας 'Tomb Raider', παίρνοντας τα σκήπτρα από την Angelina Jolie, η οποία υποδύθηκε το ρόλο για τελευταία φορά το 2003. Αυτή είναι η τρίτη ταινία του franchise του διάσημου video game, με τον Νορβηγό Roar Uthaug να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, με τη Lara Croft να είναι σαφώς σε μικρότερη ηλικία από αυτήν που έφερε στο σινεμά η Jolie.

Η Lara Croft είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα ή σκοπό στη ζωή της, η Lara περνά τις μέρες της διασχίζοντας τους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου με το ποδήλατο της, ως ταχυμεταφορέας. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προχωρήσει στη ζωή της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του. Πηγαίνοντας ενάντια στην τελευταία του επιθυμία, αφήνει ό,τι ήξερε πίσω της και ξεκινάει για τον τελευταίο γνωστό προορισμό του πατέρα της: έναν τύμβο σε ένα μυθικό νησί που μπορεί να βρίσκεται στα ανοιχτά της Ιαπωνίας.

Η αποστολή της όμως, δεν θα είναι εύκολη. Το διακύβευμα για την Lara είναι τεράστιο, καθώς - ενάντια σε κάθε πιθανότητα και με μοναδικό όπλο το πολυμήχανο μυαλό της, την τυφλή πίστη της και το ατίθασο πνεύμα της - θα πρέπει να μάθει να ξεπερνά τα όριά της, ταξιδεύοντας προς το άγνωστο. Αν καταφέρει να επιζήσει της επικίνδυνης αυτής περιπέτειας, τότε ίσως ανοιχτεί μπροστά της μια νέα ζωή, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του tomb raider.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Reboot της ταινίας δράσης 'Tomb Raider', η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο video game.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ... Για να δεις μετά την Angelina Jolie την Alicia Vikander να υποδύεται για πρώτη φορά το ρόλο της σέξι αρχαιολόγου.

 

Καθ 19.45

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close