Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2018
Πώς μπορεί να συνδυαστεί η μπίρα και το τρέξιμο;
Και όμως μπορεί, όταν πρόκειται για το πρώτο Cyprus Beer Run Challenge, το οποίο έρχεται στις 23 Ιουνίου με ένα πολύ ενδιαφέρον concept.
Στην ουσία το Challenge είναι ο προπομπός του Limassol Beer Festival που διοργάνωσε πέρσι ο Δήμος Γερμασογειας με μεγάλη επιτυχία και θα επαναλάβει και φέτος στις 28,29,30 & 1 Ιουλίου 2018 στο χώρο στάθμευσης της τουριστικής περιοχής Γερμασογειας.
Με σκοπό λοιπόν την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του Beer Festival, ο Δήμος αποφάσισε να διοργανώσει ένα διαφορετικό Beer Challenge όπου οι συμμετέχοντες θα κληθούν να τρέξουν μία απόσταση 5 χιλιομέτρων, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν περίπτερα που θα μοιράζουν μπίρες δωρεάν. Μόνο που αυτές οι μπίρες θα είναι χωρίς αλκοόλ.
Το Cyprus Beer Run Challenge στοχεύει να προσεγγίσει συμμετοχές όλων των ηλικιών, οργανωμένα σύνολα, διαφόρους αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια και πλήθος κόσμου, με μέρος των εσόδων να διατίθεται για την ενίσχυση του Europa Uomo Cyprus.
Η διαδρομή θα καλύπτει μια απόσταση κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού με αφετηρία το παλιό Λιμάνι Λεμεσού και τερματισμό στον ποταμό Γερμασόγειας.
Στον τερματισμό θα στηθεί σκηνή όπου θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες και προγράμματα από διάφορες σχολές χορού και γυμναστήρια.
Επίσης θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα με διάφορους DJs.
Σχετικά
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025
