Πάμε Ταξίδι , Guide

Άρχισαν τα καθημερινά δρομολόγια της Cobalt για το Χίθροου

Με καθημερινές πτήσεις από Λάρνακα απευθείας προς το Χίθροου στο Λονδίνο εμπλουτίζει η Cobalt Air το πτητικό της πρόγραμμα.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2018

Η Cobalt Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, αρχίζει από σήμερα να πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς το αεροδρόμιο του Χίθροου.  Με την προσθήκη του Χίθροου στο πτητικό της πρόγραμμα, η Cobalt καλύπτει ένα σημαντικό διαμετακομιστικό σταθμό ο οποίος σταμάτησε να εξυπηρετείται μετά το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών το 2015. 

Στα καθημερινά δρομολόγια της Cobalt Air προς το Χίθροου, θα προσφέρεται δείπνο κατά παραγγελία στις business class θέσεις, συμπληρώνοντας την μοναδική εμπειρία που προσφέρει στο επιβατικό κοινό η εταιρεία. Με την προσθήκη του αεροδρομίου του Χίθροου στο δίκτυο της η Cobalt Air πετυχαίνει ένα χατ-τρικ καθώς πλέον εξυπηρετεί και τα 3 μεγάλα αεροδρόμια του Λονδίνου (Στάνστετ, Γκατγουικ και Μάντσεστερ). Επιπλέον, το δρομολόγιο Λάρνακα-Χίθροου προσφέρει στο επιβατικό κοινό συνδέσεις με το Αμπου Νταμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air Andrew Madar, η Cobalt Air είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου και συνδέει την Κύπρο με περισσότερους από  20 προορισμούς. Σήμερα, επεκτείνουμε περαιτέρω το δίκτυό μας, με καθημερινά δρομολόγια από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς το αεροδρόμιο του Χίθροου (Terminal 3) τόνισε. Η εταιρεία προσδίδει μεγάλη αξία στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που επιλέγει τόσο τις οικονομικές όσο και τις business class θέσεις είπε ο κ. Madar. 
Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων Αεροπορικών Εταιρειών στο Heathrow, Simon Eastburn, δήλωσε: 
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Cobalt Air στο Heathrow. Αυτή η καθημερινή υπηρεσία δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να πετάξουν στο πιο δημοφιλές αεροδρόμιο του Λονδίνου και ταυτόχρονα να συνδεθούν με άλλους προορισμούς. Ευχόμαστε στο επιβατικό κοινό να απολαύσει την πληθώρα των επιλογών των εστιατορίων και των υπηρεσιών που προσφέρονται στο Terminal 3.» 

Οι πτήσεις της Cobalt Air προς το Χίθροου θα πραγματοποιούνται με το Airbus A320 το οποίο συμπεριλαμβάνει 12 business class θέσεις και 144 οικονομικές θέσεις. Οι θέσεις business class διαθέτουν μεγάλα ειδικά καθίσματα 2×2 τα οποία είναι ιδανικά για επαγγελματικά ταξίδια. Προκειμένου να εξυπηρετούνται τόσο οι επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής, οι πτήσεις αναχωρούν από τον τερματικό σταθμό 3 του Χίθροου στις 17:20 και φτάνουν στη Λάρνακα στις 23:50. Από τη Λάρνακα οι πτήσεις αναχωρούν στις 12:45 και φτάνουν στο Χίθροου στις 15:45.

Σημειώνεται ότι για την περίοδο του Πάσχα διατίθεται περιορισμένος αριθμός θέσεων σε προνομιακές τιμές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.cobalt-aero ή επικοινωνήστε με το ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Η Cobalt Air πιστοποιήθηκε ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της. Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 23 προορισμούς και 13 διαφορετικές χώρες.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Κύπρος: Λάρνακα και Πάφος
Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Μύκονος
Ηνωμένο Βασίλειο: Λονδίνο Χίθροου, Γκάτγουικ, Στάνστετ, Μάντσεστερ
Ιρλανδία: Δουβλίνο
Ελβετία: Ζυρίχη και Γενεύη
Δανία: Κοπεγχάγη
Γαλλία: Παρίσι CDG
Ισπανία: Μαδρίτη
Γερμανία: Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ 
Ρωσία: Μόσχα
Ισραήλ: Τελ- Αβίβ
Λίβανος: Βηρυτός
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Αμπου Ντάμπι

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close