Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2018
Επίσημη πρώτη σήμερα για τις εκδηλώσεις καλωσορίσματος που επαναφέρει δυναμικά η Λεμεσός, με στόχο ν` αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που φθάνουν στο λιμάνι της πόλη.
Σύμφωνα με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), περίπου 2,800 ταξιδιώτες και πάνω από 1,000 μέλη πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 5, θα τύχουν υποδοχής στις 19:00, στη νέα αίθουσα επιβατών του λιμανιού της Λεμεσού.
Το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5 θα παραμείνει για 24 ώρες στο λιμάνι της Λεμεσού και "στόχος της εκδήλωσης είναι η δημιουργία της καλύτερης δυνατής εικόνας για την πόλη και η προσέλκυση των ταξιδιωτών στο ιστορικό κέντρο και στα σημεία αναφοράς της ευρύτερης περιοχής".
Πολυμελής ομάδα από μουσικούς και χορευτές του Πολιτιστικού Ομίλου "Ζήδρος Πάνω Πολεμιδιών" θα παρουσιάσει μουσικο-χορευτικό πρόγραμμα, ενώ κοπέλες με παραδοσιακές στολές θα προσφέρουν κουμανδαρία, ζιβανία και παραδοσιακά εδέσματα, επιδεικνύοντας την κυπριακή φιλοξενία .
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και την οικονομική στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.
Όπως, εξάλλου, είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα στο ΚΥΠΕ η Διευθύντρια της ΕΤΑΛ, Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου, θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον δέκα εκδηλώσεις υποδοχής κρουαζιερόπλοιων, ενώ υπάρχουν θετικές ενδείξεις για αύξηση του τουρισμού κρουαζιέρας μέσα στα επόμενα δυο χρόνια.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά
Aεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων και θα δώσει voucher €50
Δέσμευση της, να συνεχίσει να κάνει το ταξίδι προσιτό για όλους.
Πόσο εύκολα το ChatGPT μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές μας
Τραγικά λάθη στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό το αποδεικνύουν.
Η Aegean αναπροσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων της, λόγω κόστους καυσίμων
Η AEGEAN προχωρά σε αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, τα οποία θα κινηθούν σε σχετικά περιορισμένα επίπεδα, από 7 έως 8%
Το Πάσχα βρίσκει τη θέση του δίπλα στη θάλασσα
Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, παραδόσεις και οικογενειακές στιγμές στη Λεμεσό
Εκεί που ζεις φθηνά και δουλεύεις από παντού: Η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για digital nomads
Η ευρωπαϊκή πόλη που κατακτά τους digital nomads και γιατί όλοι μετακομίζουν εκεί
Top ξενοδοχεία για Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα, με προνομιακές τιμές
Πασχαλινές Αποδράσεις με τη Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα!
Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο το 2026
Η Φινλανδία στην κορυφή για 9η χρονιά. Ποιες χώρες ξεχωρίζουν, γιατί οι Σκανδιναβοί προηγούνται και πού κατατάσσεται η Κύπρος και η Ελλάδα στη λίστα
Τίθεται σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση-Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη