Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2018
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι αίθριος. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι 3 Μποφόρ και τοπικά το απόγευµα µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα νότια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 µποφόρ και παροδικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στα δυτικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα.
Την Παρασκευή και το Σάββατο παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, ενώ το Σάββατο δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα.
Την Πέµπτη και την Παρασκευή η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, και περαιτέρω πτώση το Σάββατο κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.
Σχετικά
Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο, «η φωνή της φύσης», γίνεται 100
Τα γενέθλια του Ατένμπορο θα εορταστούν με μια εβδομάδα ειδικών εκπομπών στο BBC, μια ζωντανή συναυλία στο Royal Albert Hall, αλλά και εκδηλώσεις σε μουσεία
Μεγάλη επιτυχία για τον ιατρικό τουρισμό της Κύπρου
Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Μαλλιών υποδέχεται στην Κύπρο το Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο του World FUE Institute.
22η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: H Κύπρος με ισχυρή παρουσία και πάνω από 100 τίτλους
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται ιδιαίτερα ενισχυμένη, με πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων, συζητήσεων και διεθνών συμμετοχών
Εκδρομή στον Αγρό με αφορμή το φετινό Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Μια ανοιξιάτικη απόδραση στην καρδιά της Πιτσιλιάς με άρωμα παράδοσης και γεύσης - Πού να φας, τι να δεις και τι να κάνεις
Emily in Paris: Αυτό θα είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα γυρίσματα της σειράς στο νησί των Aνέμων θα διαρκέσουν 15 ημέρες
Η Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 7 προορισμούς, με τιμές από €14.99
Η προσφορά ισχύει για δύο μέρες
Ποιες είναι οι δύο καλύτερες πόλεις στον κόσμο για περπάτημα
Σ' έναν κόσμο όπου η μετακίνηση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, δύο πόλεις ξεχωρίζουν ως η πιο walkable του κόσμου, γιατί επιτρέπουν να τα γίνονται όλα, απλώς περπατώντας
Διακοπές 2026: 10 κρυφοί καλοκαιρινοί προορισμοί με χαμηλό κόστος, οι 3 στην Ελλάδα
Δέκα εναλλακτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, ανάμεσά τους τρεις στην Ελλάδα, επιλέγει το Skyscanner
Πότε είναι η επόμενη αργία μετά την Πρωτομαγιά – Ο μήνας με τα δύο τριήμερα
Αυτές είναι οι αργίες που ακολουθούν
Πρώτες εικόνες από το νέο ξενοδοχείο που μόλις άνοιξε στην Κύπρο
Πρόκειται για το πεντάστερο, premium all-inclusive οικογενειακό θέρετρο, που αποτελεί το νέο μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels