Nightlife & Music

Close Up: PM

Στα 15 του χρόνια, έβλεπε κασέτες τύπου VHS με χορογραφίες από επαγγελματίες breakdancers, τους οποίους εκείνος και η παρέα του προσπαθούσαν να μιμηθούν, χορεύοντας στις αλάνες της γειτονιάς τους.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2013

Ηλικία: 33 ετών
Από: Λεμεσό
Music Genre: Deep, House, Tech
House
Life motto: "When you play, never mind who listens to you", Robert Schumann, Γερμανός συνθέτης (1810-1856)

"Παράλληλα παρακολουθούσα με μεγάλο ενδιαφέρον τους διάφορους DJs που έπαιζαν μουσική καθώς οι breakdancers χόρευαν. Για καλή μου τύχη τότε στη γειτονιά μου είχε ανοίξει το γνωστό κατάστημα πώλησης δίσκων με το όνομα "DJ news". Ιδιοκτήτης του ήταν ο Manic Mike, ο οποίος μου πρόσφερε δουλειά. Για πληρωμή έπαιρνα 2 CD singles την ημέρα. Έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέμα. Το πιο δυνατό μου στοιχείο είναι το ταλέντο, η γνώση, η πείρα καθώς και η ικανότητα που απέκτησα στο να ξεχωρίζω τι θέλει τη δεδομένη στιγμή το ακροατήριό μου. Χρησιμοποιώ όλους τους τρόπους παιξίματος, από βινύλιο μέχρι και την ψηφιακή τεχνολογία, κι αυτό είναι μέρος και του αντικειμένου των σπουδών μου στο Cambridge (Ακουστική και Μουσική Τεχνολογία). Με την ψηφιακή τεχνολογία όμως, έχω την ευχέρεια να παράγω κάτι αρμονικό. Το θετικό ενός DJ είναι να παίρνει και να δίνει θετική ενέργεια. Έχει την ευκαιρία να δει -σαν να κοιτάζει μέσα από έναν αόρατο καθρέφτη-, το πλήθος που κινείται, να το ψυχολογήσει, να μελετήσει τις κινήσεις του και τη συμπεριφορά του μέσα από τους ήχους της μουσικής. Αρνητικό, είναι το άγχος της προετοιμασίας πριν από κάθε εμφάνιση. Σημαντικό αρνητικό στοιχείο είναι ίσως και η σταδιακή απώλεια της ποιότητας της ακοής του DJ
λόγω της έκθεσής του σε ψηλές τάσεις ήχου. Αυτό ωστόσο δεν με εμποδίζει καθόλου. Θα ήθελα μια ημέρα να παίξω στο Μεξικό και γενικά στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, επειδή εκεί υπάρχει ωραίο ακροατήριο με ταυτότητα, αφού η ηλεκτρονική μουσική και το clubbing είναι γι' αυτούς τρόπος ζωής. Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο άλπουμ όλων των εποχών είναι το "BAD" του Michael Jackson. Tα κομμάτια του με συγκινούν ιδιαίτερα. Είναι διαχρονικά και γεμάτα ζωντάνια. Ο καλύτερος DJ όλων των εποχών; Ο John Digweed. Αυτή την περίοδο θα με βρεις σε γνωστά μπαράκια όπως τα "Oxo Hall", "Svoura Cafe Bar", "Kubrick Bar" καθώς και πολλά άλλα. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με αυτά, στο facebook.com/phidiasmic.

Set of 5
1. Συνήθως παίζω στο warm up session PM - "Groove" (Original Mix).
2. Με κάνει να χορεύω PM - "Be what you want to be" (Original Mix).
3. Ξεσηκώνει τα dancefloors PM - "Let' s play" (Original mix) [Mr.Ambrose].
4. Δεν λείπει ποτέ από το set μου PM - "The Call" (Original Mix).
5. Έχω κολλήσει μαζί του αυτή την εποχή PM - "Inner feeling" (Original Mix).

Το διάβασες; Τώρα μπορείς να το ακούσεις στο mixcloud/timeoutcy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close