14-20 June 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Avengers: Infinity War

Μια υπερηρωική συνάντηση επικών διαστάσεων που αναμένεται να 'σπάσει' ταμεία παγκοσμίως!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2018

Το 'Avengers: Infinity War' της Marvel είναι μια υπερηρωική συνάντηση επικών διαστάσεων σε σκηνοθεσία Anthony και Joe Russo ('The Winter Soldier', 'Civil War', 'Ant-Man'), που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και που αναμένεται ότι θα 'σπάσει' ταμεία σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Στο φιλμ εκτός από τους Εκδικητές, θα δεις τους Φύλακες του Γαλαξία, τον Spider-Man, τον Doctor Strange, τον Thor, τον Black Panther και πολλούς άλλους αγαπημένους χαρακτήρες (συνολικά 67!) της Marvel!

 

Καθώς οι Εκδικητές και οι σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από οτιδήποτε απειλεί την ανθρωπότητα, ένας νέος κίνδυνος αναδύεται από τις κοσμικές σκιές: ο Thanos (Josh Brolin). Πρόκειται για έναν διαγαλαξιακά διαβόητο τύραννο, στόχος του οποίου είναι να συλλέξει και τις έξι 'Infinity Stones', κατασκευάσματα τρομερής δύναμης και να τις χρησιμοποιήσει για να επιβάλει τη κυριαρχία του. Τα πάντα για τα οποία έχουν αγωνιστεί οι Εκδικητές έχουν οδηγήσει σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

 

Φυσικά το καστ είναι πιο λαμπερό από ποτέ, με τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ να δίνουν το 'παρών' τους. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana, Tom Hiddleston, Benicio del Toro, Idris Elba, Bradley Cooper και Vin Diesel.

 

 

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Η νέα υπερηρωική συνάντηση επικών διαστάσεων του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ... Για να δεις όλους τους αγαπημένους σου υπερήρωες της Marvel μαζί σε μία υπερπαραγωγή που αναμένεται να σαρώσει τα ταμεία παγκοσμίως!

Καθ 19.30

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close