Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το ομορφότερο μπαλκόνι της Κακοπετριάς!

Μήπως είναι το δικό σου το ομορφότερο μπαλκόνι της Κακοπετριάς;

Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2018

Η Κακοπετριά είναι ομολογουμένως ένα πολύ γραφικό χωριό, με όμορφες γειτονιές, ξύλινα σπιτάκια, ωραία μπαλκόνια, λιθόστρωτα δρομάκια και πολύχρωμα λουλούδια. 

Σημαντικό είναι επίσης και το γεγονός ότι έχει ανθρώπους που νοιάζονται, αγωνίζονται και προσπαθούν για τον τόπο τους. Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και με τον πολύ πρωτότυπο και όμορφο διαγωνισμό που ετοιμάζουν. 

Συγκεκριμένα η επιτροπή Πολιτισμού και Εκδηλώσεων του Κ.Σ. Κακοπετριάς προκηρύσσει διαγωνισμό για να βρει το ομορφότερο μπαλκόνι, αυλή κήπος του χωριού… Και ο ανταγωνισμός προβλέπεται μεγάλος!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Μαΐου και αν θες κι εσύ να συμμετάσχεις διάβασε τα πιο κάτω:

- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος, αποστέλλοντας φωτογραφία του μπαλκονιού, βεράντας ή αυλής, στο Facebook του Κ.Σ., ιδιοκτήτες οικιών (μόνιμων ή εξοχικών) που βρίσκονται εντός της επικράτειας της Κακοπετριάς. 

- Η αποστολή της φωτογραφίας πρέπει να συνοδεύεται με το τηλέφωνο και το όνομα του αποστολέα, έτσι ώστε η οικία να τύχει αξιολόγησης κατόπιν επίσκεψης από την επιτροπή αξιολόγησης. 

- Ο αποστολέας της φωτογραφίας πρέπει να είναι ο ιδιοκτήτης της οικίας ή άτομο με πρώτου βαθμού συγγένεια ή ο ενοικιαστής της οικίας. Νοείται ότι απαγορεύεται η αποστολή φωτογραφιών που θα αφορούν ξένες περιουσίες. 

- Φωτογραφίες οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν διαφημιστικές πινακίδες δεν θα αναρτώνται στο Facebook του Κ.Σ. και δεν θα ληφθούν υπόψη από την ανεξάρτητη επιτροπή αξιολόγησης. 

- Στο νικητή θα δοθεί τιμητικό δίπλωμα καθώς επίσης και το ποσό των €50. 

- Επιπλέον τιμητικό δίπλωμα θα δοθεί στην φωτογραφία η οποία θα συγκεντρώσει τα περισσότερα ‘like’ στο Facebook του Κ.Σ. 

- Οι νικητές θα ανακοινωθούν με επίσημη ανακοίνωση στο Facebook του Κ.Σ.

- Η βράβευση και η απονομή των τιμητικών διπλωμάτων θα γίνει στο 2ο φεστιβάλ του Γλυκού του Κουταλιού. 

- To μπαλκόνι/βεράντα/αυλή θα πρέπει να διακοσμηθεί με άνθη και/ή φυτά και/ή έπιπλα και/ή διακοσμητικά τα οποία πρέπει να παραμείνουν στην θέση τους για ένα μήνα τουλάχιστον μετά το πέρας του διαγωνισμού. 

- Πρόεδρος της ανεξάρτητης επιτροπής αξιολόγησης θα είναι ο κύριος Αλέξανδρος Ταραμουντάς, ο οποίος έχει κάνει σπουδές Αρχιτεκτονικής καθώς επίσης και παρουσιάσεις/κινηματογραφήσεις σε πολλά χωριά της Κύπρου.

- Η επιτροπή θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από μέλη του καλλιτεχνικού χώρου και δεν θα συμπεριλαμβάνει μέλη του Κ.Σ. Κακοπετριάς.

Σημείωση: Εάν ένας συμμετέχοντας δεν διαθέτει τεχνικά μέσα (φωτογραφική, Facebook κτλ), καλείται όπως επικοινωνήσει με την επιτροπή Πολιτισμού και Εκδηλώσεων στο τηλ. 99429762 (Ελενα Γαλαταριώτη) ή στο Κ.Σ στο τηλ. 22922323 έτσι ώστε να δηλώσει τη συμμετοχή του.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close