Shopping , News

Ακόμα ένα κατάστημα που πάει στο Nicosia Mall

Το νέο Terranova θα είναι και το μεγαλύτερο της αλυσίδας στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2018

Δύο καινούργια καταστήματα Terranova ετοιμάζεται να καλωσορίσει η εταιρεία Archontides Holdings. Το πρώτο μάλιστα ανοίγει αρχές Μαΐου, στην λεωφόρο Τζον Κέννετι, στην Παλλουριώτισα στη Λευκωσία, στο κατάστημα όπου πριν στεγαζόταν η φρουταρία "Πρίνος". 

Το νέο Terranova θα είναι και το μεγαλύτερο της αλυσίδας στην Κύπρο.

Με έκταση 1,000 τ.μ., το κατάστημα θα είναι βασισμένο σε ένα εντελώς καινούργιο concept, με μοντέρνες προδιαγραφές, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Παντελή Φτελέχα. «Θα δώσουμε μια νέα επιλογή στους κατοίκους της περιοχής για να μπορούν να εξυπηρετηθούν, χωρίς να πρέπει να επισκεφθούν το εμπορικό κέντρο».


 

Δεύτερο κατάστημα στο Nicosia Mall
Το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας, σύμφωνα με δημοσίευμα του https://inbusinessnews.reporter.com.cy, θα βρίσκεται στο Nicosia Mall, που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 11 Νοεμβρίου. Εξίσου μεγάλο θα είναι το συγκεκριμένο κατάστημα, με έκταση 750 τ.μ.

Νέα Piazza Italia το 2019
Εξάλλου, στα πλάνα της επόμενης χρονιάς για την εταιρεία, βρίσκεται μεταξύ άλλων, το άνοιγμα νέων καταστημάτων Piazza Italia που υπόκεινται στην εταιρεία PanRetail Stores.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, κ. Φτελέχα, γίνονται επίσης σκέψεις να μεγαλώσει το κατάστημα Piazza Italia στην οδό Σταυρού, προσφέροντας και παιδικές συλλογές. «Στόχος μας είναι να διαλέγουμε triple A τοποθεσίες, έτσι ώστε να ακολουθούμε τους σύγχρονους ρυθμούς αλλά και να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την πιθανή απειλή που έρχεται με την άνοδο του online trading που είναι ένα τάση της εποχής», προσθέτει.  

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close