Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

To "Ρόδον" στον Αγρό ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο

Από την 1η Ιουνίου, ο Αγρός θα μας υποδέχεται στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο του

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2018

Το ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό της Λεμεσού, που παραμένει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο κλειστό για σκοπούς ανακαίνισης, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του Ιούνη και ομολογουμένως αυτό δεν θα χαροποιήσει μόνο τους ανθρώπους της περιοχής. Αλλά και πολλούς άλλους.

Κυρίως όλους όσοι το επισκέπτονταν συχνά-πυκνά για χαλάρωση και ξεκούραση μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Τι περιμένει ωστόσο τους επισκέπτες στο ανανεωμένο ξενοδοχείο;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, δημοσιογράφος του οποίου επισκέφθηκε το χώρο, οι διαχρονικοί πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και όποιος άλλος σκοπεύει να επισκεφθεί το 'Ρόδον', αναμένεται να διαπιστώσει αρκετές αλλαγές από την ανακαίνιση που γίνεται. Κι αυτό διότι, η διεύθυνση του είχε σαν στόχο και μάλλον το πετυχαίνει, να συνδυάσει το παλιό με το νέο και το μοντέρνο και να παντρέψει την αίγλη που είχε το κατάλυμα όλα αυτά τα χρόνια με την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των επισκεπτών του.

Μπαίνοντας στο χώρο στάθμευσης το βλέμμα πέφτει στην πρόσοψη του ξενοδοχείου. Διαπιστώνεις ότι στο χώρο γίνονται εργασίες αφού οι πόρτες είναι κλειστές και υπάρχουν παντού διάφορα οικοδομικά υλικά.

Παλιό με πινελιές μοντέρνου
Σύμφωνα με τον κ. Ζάμπογλου όλο αυτό το διάστημα γίνεται μία μεγάλη ανακαίνιση σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Ο συνδυασμός του παλιού με το νέο δίνει άλλη φρεσκάδα στο «Ρόδον» το οποίο την 1η Ιουνίου θα δεχθεί τους επισκέπτες του σε πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια - από πατώματα μέχρι έπιπλα - και σε χώρους εστιατορίου αλλά και ποτού που έχουν πλέον άλλη εικόνα. Όπως ανέφερε ο διευθυντής, «φεύγουν» τα ξύλινα κιγκλιδώματα από τα μπαλκόνια και τοποθετούνται μοντέρνα γυάλινα.

Επίσης, στο εστιατόριο διατηρείται ο τοίχος από πέτρα - χαρακτηριστικό στοιχείο του χώρου για όσους γνωρίζουν το ξενοδοχείο - αλλά γίνεται μία ευρεία ανακαίνιση και στο πάτωμα.
Στην υποδοχή αλλάζουν σχεδόν όλα, με τη ρεσέψιον να φωτίζεται και το λόμπι να είναι ανακαινισμένο ώστε να αποτελεί ένα ευχάριστο χώρο.

Παγωταρία και… ποδηλασία
Η μεγάλη βεράντα του ξενοδοχείου πάνω από την πισίνα του κλείνει και ο λόγος, όπως ανέφερε ο κ. Ζάμπογλου είναι η κατασκευή μίας παγωταρίας, η οποία θα εξυπηρετεί μεγάλους και μικρούς θαμώνες προσφέροντας παγωτά, κρέπες, βάφλες και φρέσκους χυμούς. Η καινοτομία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των σχεδιασμών της διεύθυνσης του ξενοδοχείου να υπάρχουν χώροι για παιδιά - περιλαμβανομένων και ηλεκτρονικών παιχνιδιών - ώστε η διαμονή στο «Ρόδον» να είναι ακόμα πιο ευχάριστη.

Παράλληλα, στόχος είναι το ξενοδοχείο να παραμείνει συνδεδεμένο με την κοινότητα του Αγρού για αυτό και σχεδιάζεται να τοποθετηθούν και ποδήλατα, τα οποία θα μπορούν οι επισκέπτες να ενοικιάζουν (ενδέχεται και τετράτροχες μηχανές), ώστε να μπορούν να επισκέπτονται κάτω το χωριό και να ενημερώνονται για την παρασκευή γλυκών, αλλαντικών και των γνωστών προϊόντων από τριαντάφυλλα.

Λίγο πριν την… εκκίνηση
Όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, το "Ρόδον" επαναλειτουργεί την πρώτη μέρα του Ιουνίου και σύμφωνα με τον κ. Ζάμπογλου, ήδη οι κρατήσεις βρίσκονται σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Εκτός όμως από τον εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό, το ξενοδοχείο είναι αρκετά δημοφιλές και σε αθλητικές ομάδες (Κύπρου και εξωτερικού), οι οποίες χρησιμοποιούν το αθλητικό κέντρο του Αγρού για την προετοιμασία τους.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close