Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2018
Tο 2017, το Living Color Music & Arts Festival χάρισε μια μοναδική μουσική εμπειρία στην Ευρώπη. Ήταν ένα φεστιβάλ που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ πριν, με guest DJs όπως μεταξύ άλλων, ο Dimitri Vegas & Like Mike, ο NERVO και ο Nicky Romero. Η έκπληξη πολλών ήταν αναμφισβήτητη και η εμπειρία πρωτόγνωρη και καθώς περνούσε ο χρόνος, το φεστιβάλ συνέχισε να συζητείται με τις εντυπώσεις που άφησε.
Η Αγία Νάπα είναι έτοιμη και φέτος να γράψει το δεύτερο κεφάλαιο του Living Color Music & Arts Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 σε μια μέρα γεμάτη τέχνη, μουσική και υπερθέαμα, με εκρηκτικές εμφανίσεις πολλών γνωστών καλλιτεχνών όπως R3HAB, Ayo & Teo, Thomas Gold, Will Sparks, Jaden Bojsen καθώς και ντόπιων μουσικών παραγωγών όπως, WSTD και Ghetto Funk. Το Living Color Music & Arts Festival φέτος ετοιμάζεται λοιπόν να προσφέρει μια full εμπειρία αισθήσεων και μουσικής σε ένα 9ωρο πρόγραμμα με ήχους από electro, electro bounce, hip hop, RnB και live σκηνές με ένα θεαματικό finale.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.livingcolorfestival.com και για λίγες μέρες τα εισιτήρια θα διατίθενται στη χαμηλότερη τιμή από ποτέ! Θα μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Γενικής Εισόδου καθώς και VIP εισιτήρια.
Όλοι αναμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό το φετινό φεστιβάλ με το αυξανόμενο status των εισιτήριων να είναι σε εξαιρετικά υψηλή ζήτηση για την έκδοση του 2018, οπότε κρατήστε στο ημερολόγιο των καλοκαιρινών πάρτι σας το Σάββατο 7 Ιουλίου και φροντίστε να πάρετε το εισιτήριό σας προτού είναι πολύ αργά.
Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.livingcolorfestival.com και ακολουθήστε τον λογαριασμό του Living Color Music & Arts Festival στο Facebook και το Instagram, για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις πληροφορίες που αφορούν το μοναδικό αυτό φεστιβάλ, το οποίο μετά από απαίτηση του κοινού θα πραγματοποιηθεί σε ένα εκπληκτικό μονοήμερο γεμάτο τέχνη και μουσική. Γιατί… το Living Color Music & Arts Festival είναι εσύ!
https://www.facebook.com/livingcolorfestival/?ref=br_rs
https://www.instagram.com/livingcolorfestival/
Σχετικά

Ελεύθερη η είσοδος (αύριο) σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μνημείων και χώρων ICOMOS

Spring Festival: Η απόλυτη ανοιξιάτικη γιορτή επιστρέφει στο My Mall!
Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Ο Δήμος Αμμοχώστου τελεί την Ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη πόλη
Δωρεάν λεωφορεία από Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια

Στη Λευκωσία (και φέτος) οι Επιτάφιοι θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
Και φέτος θα τιμήσουμε το ιερό έθιμο

Έρχεται η 16η Ετήσια Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων
Όπως κάθε χρόνο, στον ίδιο χώρο, η ίδια πετυχημένη φόρμουλα

Πάσχα στην πλατεία του Άη Γιάννη με πλούσιο πρόγραμμα
Λαμπρατζιά, πασχαλινά κεράσματα, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά παιχνίδια

Mat Pilates, υγιεινό brunch και κρασί με θέα το γαλάζιο
Συνδυάστε την κίνηση, τη γεύση και τη χαλάρωση

Οινογνωσία σε μια όμορφη αυλή με θέα το Τρόοδος
Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα στο Οινοποιείο Πιττάλη

Την Δευτέρα του Πάσχα θα γιορτάσουμε παρέα στο προαύλιο της εκκλησίας Φρενάρους
Πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ

Δωρεάν λουκουμάδες, παραδοσιακά παιχνίδια και μουσική τη Δευτέρα της Λαμπρής στα Λιβάδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Γιορτάζουμε την άνοιξη στο Πάρκο Γαϊδουριών Φράγματος Άχνας
Με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Πασχαλινή πεζοπορία στο μονοπάτι ''Λούματα των αετών'' και της Φύσης Βατερή
Μια ξεχωριστή πεζοπορική εμπειρία στη φύση, με άρωμα άνοιξης και Πάσχα!