Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2018
Tο 2017, το Living Color Music & Arts Festival χάρισε μια μοναδική μουσική εμπειρία στην Ευρώπη. Ήταν ένα φεστιβάλ που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ πριν, με guest DJs όπως μεταξύ άλλων, ο Dimitri Vegas & Like Mike, ο NERVO και ο Nicky Romero. Η έκπληξη πολλών ήταν αναμφισβήτητη και η εμπειρία πρωτόγνωρη και καθώς περνούσε ο χρόνος, το φεστιβάλ συνέχισε να συζητείται με τις εντυπώσεις που άφησε.
Η Αγία Νάπα είναι έτοιμη και φέτος να γράψει το δεύτερο κεφάλαιο του Living Color Music & Arts Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 σε μια μέρα γεμάτη τέχνη, μουσική και υπερθέαμα, με εκρηκτικές εμφανίσεις πολλών γνωστών καλλιτεχνών όπως R3HAB, Ayo & Teo, Thomas Gold, Will Sparks, Jaden Bojsen καθώς και ντόπιων μουσικών παραγωγών όπως, WSTD και Ghetto Funk. Το Living Color Music & Arts Festival φέτος ετοιμάζεται λοιπόν να προσφέρει μια full εμπειρία αισθήσεων και μουσικής σε ένα 9ωρο πρόγραμμα με ήχους από electro, electro bounce, hip hop, RnB και live σκηνές με ένα θεαματικό finale.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.livingcolorfestival.com και για λίγες μέρες τα εισιτήρια θα διατίθενται στη χαμηλότερη τιμή από ποτέ! Θα μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Γενικής Εισόδου καθώς και VIP εισιτήρια.
Όλοι αναμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό το φετινό φεστιβάλ με το αυξανόμενο status των εισιτήριων να είναι σε εξαιρετικά υψηλή ζήτηση για την έκδοση του 2018, οπότε κρατήστε στο ημερολόγιο των καλοκαιρινών πάρτι σας το Σάββατο 7 Ιουλίου και φροντίστε να πάρετε το εισιτήριό σας προτού είναι πολύ αργά.
Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.livingcolorfestival.com και ακολουθήστε τον λογαριασμό του Living Color Music & Arts Festival στο Facebook και το Instagram, για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις πληροφορίες που αφορούν το μοναδικό αυτό φεστιβάλ, το οποίο μετά από απαίτηση του κοινού θα πραγματοποιηθεί σε ένα εκπληκτικό μονοήμερο γεμάτο τέχνη και μουσική. Γιατί… το Living Color Music & Arts Festival είναι εσύ!
https://www.facebook.com/livingcolorfestival/?ref=br_rs
https://www.instagram.com/livingcolorfestival/
Σχετικά

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του