14-20 June 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Solo: A Star Wars Story

Tο δεύτερο spin-off της ανθολογίας ταινιών 'Star Wars' από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Ron Howard

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2018

Δύο χρόνια μετά το 'Rogue: A Star Wars Story' του Gareth Edwards, έρχεται η δεύτερη, αυτόνομη ταινία της ανθολογίας ταινιών 'Star Wars', με τίτλο 'Solo: A Star Wars Story', αυτή τη φορά από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, Ron Howard ('A Beautiful Mind'), που ανέλαβε τη ταινία αφότου οι σκηνοθέτες Phil Lord και Chris Miller ήρθαν σε ρήξη με την Kathleen Kennedy της Lucas Film.

Το φιλμ που θα κάνει πρεμιέρα -εκτός ανταγωνισμού- στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, τοποθετείται σε ένα ένα χρονικό πλαίσιο που προηγείται του Επεισοδίου IV, γνωστού και ως 'Star Wars: A New Hope'.

Ανεβείτε στο Millenium Falcon και ταξιδέψτε σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά στο 'Solo: A Star Wars Story', σε μια νέα περιπέτεια με τον πιο αγαπημένο scoundrel του γαλαξία. Μέσα από μια σειρά από τολμηρές αποδράσεις βαθιά στον γαλαξία σε ένα σκοτεινό και επικίνδυνο υπόκοσμο, ο Han Solo συναντά τον δυνατό μελλοντικό του συγκυβερνήτη, Chewbacca, και συναντά τον περιβόητο παίκτη Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα βάλει τις βάσεις για έναν από του πιο ασυνήθιστους ήρωες του 'Star Wars'. Το ρόλο του νεαρού Han Solo, ενσαρκώνει ο Alden Ehrenreich, στον εμβληματικό χαρακτήρα που έπαιξε ο Harrison Ford στις παλαιότερες ταινίες.

Το ρόλο του Tobias Beckett υποδύεται ο Woody Harrelson και του Lando Calrissian o Donald Glover, ενώ συμμετέχουν επίσης η Emilia Clarke (η δημοφιλής Daenerys Targaryen του 'Game of Thrones') στο ρόλο της Qi'Ra και η Thandie Newton (που έκανε δυναμικό comeback μέσα από το 'Westworld' του HBO) στο ρόλο της Val.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Το δεύτερο spin-off της ανθολογίας ταινιών 'Star Wars' από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Ron Howard.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ... Για να δεις τις περιπέτειες του νεαρού Han Solo και να ταξιδέψεις σε ένα γαλαξία, πολύ, πολύ μακρινό...

 

Καθ 19.45, 22.30

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close