Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2018
Η ΚΕΑΝΙΤΑ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στα γενέθλιά της, την Κυριακή, 3 Ιουνίου, από τις 15.00-20.00, στον χώρο του εργοστασίου της ΚΕΑΝ, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ο οποίος θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα τεράστιο εορταστικό παιδότοπο!
Και για να το γιορτάσει, η KEANITA ετοιμάζει ξέφρενη διασκέδαση με XANAZOO, Batukinio και DJ Berek.
Οι ετοιμασίες κορυφώνονται για το πιο συναρπαστικό πάρτι γενεθλίων, που περιμένουν με ανυπομονησία τόσο τα 14,000 μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ KIDS CLUB όσο και χιλιάδες άλλα παιδιά. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα φιλοξενήσει και πάλι μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια, ατέλειωτη μουσική, δωράκια και πολλές, πολλές εκπλήξεις. Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, δωρεάν παιχνίδια, τοίχος αναρρίχησης, τροχός της τύχης, face painting, φουσκωτά, αγγειοπλαστική, τοξοβολία, arts & crafts και άφθονο φαγητό είναι μόνο μερικά από τα όσα θα έχετε στη διάθεσή σας για να περάσετε ένα ανέμελο, κεφάτο απόγευμα.
Θα μας περιμένει για να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε μαζί στα γενέθλια της, η ΚΕΑΝΙΤΑ και όλη η ΚΕΑΝΙΤΟ-παρέα, ο Λέφης και ο Μάγκας, σε ένα μουσικό ξεφάντωμα.
Η γιορτινή εκδήλωση θα κορυφωθεί με την πανηγυρική είσοδο της τεράστιας ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτας, στο εντυπωσιακό άρμα της, στους τρελούς ρυθμούς των γνωστών τυμπανιστών Batukinio, και με τη συναυλία που θα δώσει το δημοφιλές παιδικό συγκρότημα Xanazoo(Mazoo & the Zoo σε συνεργασία με τα Ζουζούνια) που έρχεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή γιορτή της ΚΕΑΝΙΤΑ και να ξεσηκώσει με γνωστούς ρυθμούς και τραγούδια, τους χιλιάδες μικρούς του θαυμαστές.
Πάμε να πάρουμε και να δώσουμε χαρά, καθότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στα Ιδρύματα «Πάνος Ευρυπίδου» και «Ελπίδα», σε αναγνώριση του εξαιρετικού φιλανθρωπικού έργου που επιτελούν προσφέροντας ανακούφιση σε πάσχοντα παιδιά.
Την εκδήλωση στηρίζει με τη συμμετοχή της η UHU.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy.

Σχετικά
Ένα πασχαλινό παραμύθι ζωντανεύει στη Λεμεσό
Το CYBERNESS επιστρέφει με ένα μαγικό Easter Market εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτο δημιουργικότητα, μουσική και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάρτη
Συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy, φεστιβάλ, εκθέσεις και ξεχωριστές οικογενειακές εξόδοι γεμίζουν την Κύπρο με ιδέες για ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Το Ballet Philippines των Φιλιππίνων ταξιδεύει στην Κύπρο
Η παράσταση είναι φτιαγμένη να την αγαπήσουν παιδιά από 4 ετών
«Ο Παπουτσωμένος Γάτος» για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε μια φαντασμαγορική διαδραστική παράσταση
Με τη φωνή του Γεράσιμου Σκιαδαρέση
Το πιο hot θέαμα της πόλης: Ένα τσίρκο που γεμίζει κάθε βράδυ
Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων που γεμίζουν καθημερινά
Το Furry Book Club τον Απρίλιο σε περιμένει στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου!
Με δωρεάν συμμετοχή για παιδιά και εφήβους
Street party με τον Nivo, κοκτέιλ, smash burgers και ανεβαστικά vibes, στην καρδιά της πόλης
Έρχεται ένα δυνατό street party στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας
Στη Λάρνακα θα στηθεί μία όμορφη πασχαλινή αγορά
Μια μέρα γεμάτη χαρά, διασκέδαση και πολλές λιχουδιές
Φτιάχνουμε φλαούνες, κουλούρια και αβκωτές με τη Χρύσω Λέφου και τις φουρνάρισσες της Επταγώνειας
Δημιουργούμε "Πασχαλινά Ζυμώματα" από την παραδοσιακή μας κουζίνα
Τη Δευτέρα του Πάσχα ανεβαίνουμε στο βουνό: Γιορτή στον Πρόδρομο με φαγητό, παιχνίδια και τόμπολα
Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο πιο ψηλό χωριό της Κύπρου
Τέσσερα υπαίθρια Βιβλιοπαζαράκια στο Σολώνειον
Βιβλία για μικρούς και μεγάλους, με έκπτωση μέχρι και 80%