Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2018
Η εταιρεία Planetvision μαζί με την Oxley Holdings έχουν δημιουργήσει ένα συνεταιρισμό, αγοράζοντας γη 110.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου, δίπλα στο ξενοδοχείο ParkLane (πρώην Meridien) στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ στο διαδίκτυο, έχουν ήδη υποβληθεί όλες οι απαραίτητες αιτήσεις για την ανέγερση στο χώρο μιας πολύ γνωστής αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων από το εξωτερικό, το οποίο θα αποτελείται από 250 δωμάτια. Μάλιστα στο χώρο θα ανεγερθούν επίσης και 20ώροφοι πύργοι, οι οποίοι θα έχουν 110 διαμερίσματα και θα αποτελούν προέκταση του ξενοδοχείου.
Πρόκειται για το πρώτο στο είδος του ξενοδοχείο που θα ανεγερθεί στην Κύπρο, στο οποίο θα παρέχονται όλες οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες ακόμη και στα διαμερίσματα.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται το καλοκαίρι του 2021.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα του ξενοδοχείου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Oxley είναι μια από τις πιο γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο.
Είναι στο χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης (με 3 δισεκατομμύρια) και σύντομα η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει και άλλα τρία έργα παρόμοιας φύσης, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.
Τέλος, να αναφέρουμε πως οι αρχιτέκτονες του όλου έργου είναι οι Atkins του Χονγκ Κονγκ, ενώ τη διακόσμηση την ανέλαβε ένα πασίγνωστο γραφείο από το Λονδίνο. Η συνολική επένδυση θα ανέρχεται στα €300 εκ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κύπρος είναι η τρίτη χώρα στην Ευρώπη (μετά τη Μ. Βρετανία και την Ιρλανδία) στην οποία η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Σχετικά
Η απόλυτη εμπειρία του «slow travel», σε ένα σαββατοκύριακο στο Annabelle
Γαστρονομία, wine tasting και θαλασσινό αεράκι, στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Πάφου
Οι Times ξεχώρισαν τα 17 ελληνικά νησιά της «απόλυτης γαλήνης», δείτε την λίστα
Σε αφιέρωμά τους, οι βρετανικοί Times ξεχωρίζουν 17 «ήσυχους» παραδείσους της Ελλάδας, προορισμούς με γαλήνια ατμόσφαιρα, ειδυλλιακές παραλίες και χαλαρούς ρυθμούς ζωής, ιδανικούς για όσους αναζητούν διακοπές μακριά από τα πλήθη
Το Cap St Georges Hotel & Resort στα Booking.com Click. EMEA 2026 Partner Spotlight Awards
Η κορυφαία αυτή αναγνώριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο του Click. EMEA 2026, της αποκλειστικής ετήσιας συνόδου συνεργατών της Booking.com
«Φεγγάρι της Φράουλας»: Πότε θα λάμψει η πανσέληνος του Ιουνίου, η 1η του καλοκαιριού
«Strawbery Moon»: Το φεγγάρι της φράουλας, το πρώτο φεγγάρι του καλοκαιριού θα λάμψει στον ουρανό σε λίγες ημέρες
Η Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις σε 13 υπέροχους προορισμούς, με τιμές που αρχίζουν από €17.99
Ετοιμάσου για καλοκαιρινή απόδραση, σε οικονομικές τιμές
Ακόμη δύο βιβλιοθήκες-βάρκες έπιασαν θέση στις παραλίες του Πρωταρά
Εγκατάσταση ακόμη δύο δανειστικών βιβλιοθηκών στις παραλίες Αγίας Τριάδας και Κάππαρη.
Στον Κάππαρη θα βρεις ένα μοναδικό σημείο φωτογράφισης, με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα
Το Instagram Spot του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας στην περιοχή του Κάππαρη αναδεικνύει την παραλιακή ζώνη
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου σήμερα και η «πρεμιέρα» του καλοκαιριού
Το θερινό ηλιοστάσιο μάς προσφέρει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια φωτός μέρα για ολόκληρο το έτος, η οποία υπολογίζεται στις 15 ώρες
Με τη νέα εφαρμογή, θα ελέγχεις τον καιρό, τη θάλασσα και την κίνηση στις παραλίες πριν φύγεις από το σπίτι
Live εικόνα και καιρικές συνθήκες από τις παραλίες του Πρωταρά
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Καλοκαίρι στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να είσαι εδώ, κάθε μέρα.