News , Guide

Γνωστή αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων από το εξωτερικό, ανοίγει στην Κύπρο

Πασίγνωστη ξενοδοχειακή μονάδα επενδύει €300 εκ. στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2018

Η εταιρεία Planetvision μαζί με την Oxley Holdings έχουν δημιουργήσει ένα συνεταιρισμό, αγοράζοντας γη 110.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου, δίπλα στο ξενοδοχείο ParkLane (πρώην Meridien) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ στο διαδίκτυο, έχουν ήδη υποβληθεί όλες οι απαραίτητες αιτήσεις για την ανέγερση στο χώρο μιας πολύ γνωστής αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων από το εξωτερικό, το οποίο θα αποτελείται από 250 δωμάτια. Μάλιστα στο χώρο θα ανεγερθούν επίσης και 20ώροφοι πύργοι, οι οποίοι θα έχουν 110 διαμερίσματα και θα αποτελούν προέκταση του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για το πρώτο στο είδος του ξενοδοχείο που θα ανεγερθεί στην Κύπρο, στο οποίο θα παρέχονται όλες οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες ακόμη και στα διαμερίσματα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται το καλοκαίρι του 2021.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Oxley είναι μια από τις πιο γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο.

Είναι στο χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης (με 3 δισεκατομμύρια) και σύντομα η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει και άλλα τρία έργα παρόμοιας φύσης, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι αρχιτέκτονες του όλου έργου είναι οι Atkins του Χονγκ Κονγκ, ενώ τη διακόσμηση την ανέλαβε ένα πασίγνωστο γραφείο από το Λονδίνο. Η συνολική επένδυση θα ανέρχεται στα €300 εκ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κύπρος είναι η τρίτη χώρα στην Ευρώπη (μετά τη Μ. Βρετανία και την Ιρλανδία) στην οποία η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close