News , Guide

Συννεφιασμένος και βροχερός ο καιρός και σήμερα (μετά το μεσημέρι)

Διάβασε αναλυτικά την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2018

Ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα, επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βορειοανατολικά. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αργότερα µέτριοι, 4 µποφόρ και στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και αρχικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να σηµειωθεί χαλάζι.

Η θερµοκρασία την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την Κυριακή θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close