Things to do με το παιδί , Things to Do

8 παιδικά φεστιβάλ, με λιχουδιές, παιχνίδια και διασκέδαση!

Οι μικροί μας φίλοι θα ξεφαντώσουν στα φεστιβάλ που διοργανώνονται προς τιμήν τους αυτό το σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2018

Τα φεστιβάλ και οι παιδικές γιορτές έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, χαρίζοντας στα παιδιά μας την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, να παίξουν και να περάσουν ξεγνοιαστες στιγμές!

Τα πιο κάτω φεστιβάλ/γιορτές θα υποδεχθούν τα παιδιά μας με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε εκεί και να τα απολαμβάνουμε!

Σημείωσε ημερομηνίες και ετοιμάσου:

 

«Πάρκο παιδιού και παιχνιδιού»,
Ποιος είπε ότι η Ημέρα Παιδιού είναι μόνο για τα παιδιά; Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα ο μήνας μας, με την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Την 1η Ιουνίου ο Δήμος Γερίου και τα οργανωμένα σύνολα των σχολείων διοργανώνουν την πρώτη εκδήλωση του μήνα για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού με την επωνυμία «Πάρκο παιδιού και παιχνιδιού», για μικρούς και μεγάλους.
Πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν και να χαρούν με ένα διαφορετικό τρόπο την ημέρα τους και να γίνουν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης!
Στο Πάρκο Αγ. Χαραλάμπους θα υπάρχουν αυτοκίνητα αντίκες που θα μπορούν τα παιδιά να πάνε βόλτα στις κύριες Λεωφόρους του Δήμου. Η εκδήλωση θα έχει πολύ ωραία έναρξη με θεατρική παράσταση από το Θέατρο ένα, ο Τζακ και η Φασολιά.
Εκτός από τη Ζωγραφική Προσώπου (face painting) που γίνεται από τους υπέροχους κλόουν που είναι εκπαιδευμένοι στο να χρωματίζουν τα προσωπάκια των παιδιών με καταπληκτικά σχέδια, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να μεταμορφωθούν σε πειρατές, λουλούδια, πεταλούδες κλπ.
Όλες οι μπογιές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται από τους κλόουν μας είναι ειδικά για παιδιά, αντιαλλεργικά και φεύγουν εύκολα με νερό, ενώ στον χώρο θα βρίσκονται η ομάδα Fairy tale entertainers, μεταμορφωμένοι ειδικά για την εκδήλωση μας σε Γοργόνες, Πειρατές Kαραϊβικής στον κόσμο των σαπουνόφουσκων με παιχνίδια νερού, που άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν; Και φυσικά μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να φωτογραφίζονται στο καράβι με τους πειρατές. Από την εκδήλωση μας δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα φουσκωτά με θεματική τους αγαπημένους ήρωες των παιιδών.
ΔΕΣ όλες τις δραστηριότητες.
> Παρασκευή 1η Ιουνίου, Πάρκο Γλυπτών Αγίου Χαραλάμπους, Γέρι, Λευκωσία, 17.30-20.30.

 

 

Γιορτή του Παιδιού
Ο Δήμος Λατσιών προσκαλεί όλα τα παιδιά, για ένα απόγευμα διασκέδασης και δημιουργίας την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 στο Δημοτικό στάδιο Λατσιών από τις 6.00μμ μέχρι τις 9.30μμ.
Στα παιδιά θα προσφερθεί δωρεάν hot dogs, pop corn, παγωτό και λοκμάδες.
Ακόμα οι μικροί μας φίλοι, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε όλα τα περίπτερα με τις κατασκευές, θα υπάρχουν διάφορα παιχνίδια με πολλά δωράκια, face painting και φουσκωτά.
Εκεί θα βρίσκονται και δύο αγαπημένοι ήρωες, ο Μίκι και η Minion και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Επίσης θα παρουσιαστεί πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική, χορούς και τραγούδια από διάφορα σχήματα του Δήμου Λατσιών.
Η ομάδα ταχυδακτυλουργών Λιοτατή θα παρουσιάσει ένα φανταστικό πρόγραμμα με μαγικά κόλπα για μικρούς και μεγάλους.
> Παρασκευή 1 Ιουνίου, Δημοτικό στάδιο Λατσιών, Λευκωσία, 18.00-21.30. Είσοδος ελεύθερη.

 

29ο Φεστιβάλ Παιδιού επαρχίας Αμμοχώστου
Ο Δήμος Παραλιμνίου ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή, με πολλές δραστηριότητες, αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας Παιδιού που γιορτάζεται την 1η Ιουνίου. Ετοιμάσου λοιπόν για το 29ο Φεστιβάλ Παιδιού επαρχίας Αμμοχώστου, μία μέρα γεμάτη διασκέδαση και παιδικά χαμόγελα!
Το Σάββατο 2 Ιουνίου, από τις 18.00-20.30 πάμε στη Δημοτική Πλατεία ''ΛΕΥΚΟΛΛΑ'' στον Πρωταρά για να περάσουμε ένα πολύ όμορφο απόγευμα αφιερωμένο στα παιδιά μας!
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες όπως Παιχνίδια & Αθλοπαιδιές, Αγγειοπλαστική, Ζωγραφική, Face painting και πολλές εκπλήξεις! Ακόμα και καλλιτεχνκό πρόγραμμα:
18.00 Παρά τη λίμνη
18.30 Ρυθμός
19.00 Ανάδυση
20.00 Art de ballet (Αδαμαντίνη Κοσμά)
20.30 Παιδικό χορευτικό συγκρότημα Ρωμιοσύνη με Γεωργιανούς χορούς
Διοργανωτής: Επιτροπή Προστασίας Παιδιού Αμμοχώστου, συνδιοργανωτής: Δήμος Παραλιμνίου.
> Σάββατο 2 Ιουνίου, Δημοτική Πλατεία ''ΛΕΥΚΟΛΛΑ'', Πρωταράς, 18.00-20.30. Είσοδος Ελεύθερη.

 

Παιδικό Φεστιβάλ στη Δερύνεια
Παιδικό Φεστιβάλ προς τιμήν της 1ης του Ιούνη-Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, διοργανώνουν οι ΕΔΟΝ Αμμοχώστου και ΠΕΟ Αμμοχώστου. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ που θα πραγματοποηθεί στη Δερύνεια το Σάββατο 2 Ιουνίου, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με μουσική, face painting, χειροτεχνίες, φουσκωτό, παιχνίδια και ρομποτική. Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το παραμύθι To τικ και το Τακ της Γιολάντας Τσορώνη. 
> Σάββατο 2 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας, 16.00-19.00. Είσοδος Ελεύθερη. Πληροφορίες: 99779435

 

Φεστιβάλ Παιδιού στο Λιμάνι
Η Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού που δραστηριοποιείται στην πόλη της Λεμεσού από το 1979, με αφορμή την 1η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού ετοιμάζει ένα πολύ διασκεδαστικό απόγευμα!
Στο πλαίσιο λοιπόν της πολύχρονης προσφοράς της προς το παιδί, διοργανώνει και φέτος το Φεστιβάλ Παιδιού.
Το Φεστιβάλ αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία ψυχαγωγίας για τους μικρούς συμπολίτες μας.
Το Φεστιβάλ Παιδιού φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Ιουνίου, στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού, από τις 17:00 πμ. μέχρι τις 21:00 μμ.
Στο Φεστιβάλ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, δωρεάν πρόγραμμα από χορευτικές και μουσικές σχολές της πόλης μας και ταχυδακτυλουργούς. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν στις διάφορες γωνιές που βρίσκονται στο χώρο του Φεστιβάλ όπως: ζωγραφική, κατασκευές με πηλό, χειροτεχνίες, face-painting, μπαλονοκατασκευές κ.λπ.
> Κυριακή 3 Ιουνίου, Πλατεία Παλιού Λιμανιού, Λεμεσός, 17.00-21.00. 

 

1ο Φεστιβάλ Παιδιού στο Petrides Farm Park
Mε την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας για το Παιδί που γιορτάζεται 01η Ιουνίου το δημοφιλές θεματικό πάρκο που θα βρεις λίγο έξω από τη Λευκωσία, το Petrides Farm Park, διοργανώνει τo 1ο Φεστιβάλ Παιδιού την Κυριακή 03 Ιουνίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, με τις πιο κάτω δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.
- Μαγική παράσταση, 11.00 - 14.00
- Βόλτες με Πόνυ και Γαιδουράκια (11:00 - 12:00 & 16:00 - 17:00)
- Οι πυτζαμοήρωες Gecko & Owlette θα επισκεφθούν το πάρκο, 12:00 - 13:00 fantasticeshop.com
- Face painting & Μπαλονοκατασκευές, 11:00 - 13:00
- Δραστηριότητες με διάφορες κατασκευές, 11:00 - 17:00
- Survivor Games (16:00 - 17:00 & 17:00 - 18:00)
- Φουσκωτά
- Φαγητό, ποτό και μουσική, και πολλές άλλες δραστηριότητες για τα παιδιά.
>Κυριακή 3 Ιουνίου, Petrides Farm Park, Λευκωσία, 10.00-19.00. Γενική είσοδος €3 ανά άτομο και παιδιά κάτω των 2 ετών δωρεάν. Πληροφορίες: 22 525255.

 

24ο Παγκύπριο Παιδικό Φεστιβάλ & 10ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας
Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού η 1η Ιουνίου και ο Δήμος Αγίας Νάπας γιορτάζει για άλλη μια χρονιά την ημέρα αυτή διοργανώνοντας την Κυριακή 3 Ιουνίου, στην Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, το 24ο Παγκύπριο Παιδικό Φεστιβάλ & 10ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας.
Με σύνθημα το "Παίζω μαθαίνοντας να επιβιώνω", στο πλαίσιο του φεστιβάλ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν Παιχνίδια Επιβίωσης με τον Μάριο Πρίαμο.
Ακόμα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με τις Γωνιές Δραστηριοτήτων, με Χειροτεχνία, Ζωγραφική, Αγγειοπλαστική, Πλαστελίνη, Καλαθόσφαιρα, Ζωγραφική Προσώπου και άλλα.
Στο χώρο θα λειτουργεί περίπτερο με διάφορες λιχουδιές και αναμνηστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
> Κυριακή 3 Ιουνίου, Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, 19.00.

 

Η ΚΕΑΝΙΤΑ κάνει πάρτι!
Η ΚΕΑΝΙΤΑ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στα γενέθλιά της, την Κυριακή, 3 Ιουνίου, από τις 15.00-20.00, στον χώρο του εργοστασίου της ΚΕΑΝ, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ο οποίος θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα τεράστιο εορταστικό παιδότοπο! Και για να το γιορτάσει, η KEANITA ετοιμάζει ξέφρενη διασκέδαση με XANAZOO, Batukinio και DJ Berek.
Οι ετοιμασίες κορυφώνονται για το πιο συναρπαστικό πάρτι γενεθλίων, που περιμένουν με ανυπομονησία τόσο τα 14,000 μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ KIDS CLUB όσο και χιλιάδες άλλα παιδιά. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα φιλοξενήσει και πάλι μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια, ατέλειωτη μουσική, δωράκια και πολλές, πολλές εκπλήξεις. Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, δωρεάν παιχνίδια, τοίχος αναρρίχησης, τροχός της τύχης, face painting, φουσκωτά, αγγειοπλαστική, τοξοβολία, arts & crafts και άφθονο φαγητό είναι μόνο μερικά από τα όσα θα έχετε στη διάθεσή σας για να περάσετε ένα ανέμελο, κεφάτο απόγευμα.
Θα μας περιμένει για να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε μαζί στα γενέθλια της, η ΚΕΑΝΙΤΑ και όλη η ΚΕΑΝΙΤΟ-παρέα, ο Λέφης και ο Μάγκας, σε ένα μουσικό ξεφάντωμα.
> Κυριακή 3 Ιουνίου, εργοστάσιο ΚΕΑΝ, παραλιακή Λεμεσού, 15.00-20.00. Πληροφορίες www.kean.com.cy.

 

*Kεντρική Φωτογραφία: Jeffrey Blum

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close