Μουσική , Music News

O Πρόεδρος συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα κέρδισε ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2018

Η Ελένη Φουρέιρα βραβεύθηκε για τη διάκριση που πέτυχε στη φετινή Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου φιλοξενήθηκαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Ελληνο-σουηδός συνθέτης Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P), όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Καλωσορίζοντας την εκπρόσωπο της Κύπρου στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχάρη την ίδια και την ομάδα της, καθώς και τη διεύθυνση του ΡΙΚ αφού, όπως είπε, "προβλήθηκε η Κύπρος παγκόσμια, ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή που είχαμε".

"Ένιωσα την ανάγκη να σε γνωρίσω από κοντά. Θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι στην Eurovision», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναστασιάδης κατά την άφιξη της «δικής τους Ελένης» στο Προεδρικό Μέγαρο.

"Με χαρά υποδέχτηκα στο Προεδρικό την Ελένη Φουρέιρα, τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου και μέλη της αντιπροσωπείας που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision. Τους ευχαριστούμε, με τη δουλειά και την παρουσία τους έγιναν πολύ καλοί πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό", ήταν το μήνυμα που δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό του Νίκου Αναστασιάδη στο Twitter.

Η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, αφού όλο το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου υποκλίθηκε στη χάρη της.

"Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσώπησα την Κύπρο. Είμαι πολύ υπερήφανη και είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ", είπε η τραγουδίστρια στον Νίκο Αναστασιάδη.

"Ήταν όλα πολύ όμορφα, ο Πρόεδρος έχει πολύ χιούμορ», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα με το πέρας της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Κύπρου. "Νιώθω πολύ ευτυχισμένη για όσα καταφέραμε".

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close