News , Guide

Η Κύπρος, ένα από τους δημοφιλέστερους γαμήλιους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου

Say Yes στην Κύπρο!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2018

Ο γάμος είναι μια μέρα γιορτής για ένα ζευγάρι, μια μέρα που θα την κρατάνε στη μνήμη τους μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ένας γάμος σηματοδοτεί την αρχή ενός αδιάσπαστου δεσμού μεταξύ του ζευγαριού, και μια μέρα που θα πρέπει τους μείνει αλησμόνητη. Κάθε μεγάλη μέρα όμως απαιτεί οργάνωση και μεθοδικότητα. Το άγχος που καταβάλλει τα ζευγάρια πολλές φορές, τους αποτρέπει να κάνουν σωστά τον προγραμματισμό για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Η Κύπρος μετατρέπεται σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου και αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο για τη διοργάνωση γάμων. Τα ειδυλλιακά τοπία, οι κλιματικές συνθήκες και οι ξενοδοχειακές υποδομές, καθώς και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του κλάδου συνθέτουν την εικόνα ενός εξαιρετικά σημαντικού τουριστικού προϊόντος για τη χώρα μας.

Ανταποκρινόμενη στη νέα τάση τουρισμού για γάμους, η Louis Hotels φιλοξενεί κάθε χρόνο εκατοντάδες γάμους ζευγαριών που έρχονται από το εξωτερικό για να παντρευτούν στην Κύπρο στις υποδομές της. Ζευγάρια κυρίως από το Ηνωμένο  Βασίλειο ζουν την απόλυτη γαμήλια εμπειρία με την βοήθεια, την τεχνογνωσία και την επαγγελματική οργάνωση των ξενοδοχείων της Louis Hotels. Η εικόνα της κυπριακής φιλοξενίας επηρεάζεται άμεσα από την εμπειρία ενός ζευγαριού που θα παντρευτεί στην Κύπρο, και η Louis Hotels συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό στην ενδυνάμωση αυτής της εικόνας. Η άψογη προετοιμασία και η προσεκτική οργάνωση του γάμου με την Louis Hotels είναι εγγυημένη.

Και οι κύπριοι επιλέγουν την Louis Hotels για την πιο σημαντική μέρα της κοινής ζωής τους. Η Louis Hotels στις εγκαταστάσεις του Hilton Park διαθέτει αίθουσες δεξιώσεων γάμου και έμπειρους wedding planners που μετατρέπουν την ημέρα του γάμου σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

H αφοσίωση του προσωπικού, τα πλούσια σε επιλογές catering, οι αίθουσες με την chic διακόσμηση αλλά και γενικότερα οι πολυτελείς χώροι είναι οι βασικότεροι παράγοντες που θα πετύχουν μια λαμπρή δεξίωση γάμου. Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels έχουν και τις υποδομές αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για μια αξέχαστη εμπειρία γάμου. Μεγάλη έμφαση δίνεται και στη λεπτομέρεια αφού ιδιαίτερη σημασία δίνεται και σε κομμάτια της εκδήλωσης όπως η διακόσμηση, τα χρώματα, το theme και οι μουσικές επιλογές.

Με γνώμονα τον άνθρωπο και με όπλο τη φιλοσοφία της για άψογη φιλοξενία, η Louis Hotels συνεχίζει να διοργανώνει πολλαπλών ειδών εκδηλώσεις. Όσο αφορά στους γάμους, είναι πλέον αποδεδειγμένο, πως η Louis Hotels, δίνει μέσω των ξενοδοχείων της, τις ιδανικότερες επιλογές για διοργάνωση τους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close