26 July-1 August 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Jurassic World: Fallen Kingdom

Το sequel του 'Jurassic World' φιλοδοξεί να (ξανά)σπάσει ταμεία παγκοσμίως!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2018

'H ζωή βρίσκει τον τρόπο' (όπως μας πρωτοείπε ο Ian Malcolm στην αρχική ταινία το 1993) είναι το μότο της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise 'Jurassic Park' και sequel του 'Jurassic World' (2015) που θα δούμε σήμερα στους κινηματογράφους.

Έχουν περάσει τρία χρόνια αφότου το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινοσαύρους που το έσκασαν από τα κλουβιά τους.

Η νήσος Νούμπλαρ έχει τώρα εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Owen Grady (Chris Pratt) και η Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) ηγούνται μιας προσπάθειας να διασώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από το επερχόμενο καταστροφικό συμβάν.

Ο Owen θέλει να βρει την Μπλε, την επικεφαλής ράπτορα, που ακόμα αγνοείται στην άγρια φύση, και η Claire Κλερ αποκτήσει σεβασμό για αυτά τα πλάσματα, βάζοντας σκοπό της ζωής της να τα σώσει. Φτάνοντας στο νησί κι ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, η σταυροφορία διάσωσης αποκαλύπτεται πως συνιστά μια συνωμοσία που απειλεί να οδηγήσει τον πλανήτη μας πίσω στους προϊστορικούς χρόνους.

Γεμάτη περιπέτεια, συγκίνηση κι εκπλήξεις, όπως κάθε ταινία που ανήκει σε μια από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του κινηματογράφου, αυτό το ολοκαίνουργιο κινηματογραφικό γεγονός μάς φέρνει πίσω μερικούς από τους πλέον αγαπημένους ήρωες και δεινοσαύρους, αλλά και νέα, ακόμα πιο εντυπωσιακά και τρομακτικά είδη.

Ο J.A. Bayona ('A Monster Calls') παίρνει τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας από τον Colin Trevorrow, ο οποίος συν-υπογράφει αυτή τη φορά το σενάριο με τον Derek Connolly, ενώ ο Jeff Goldblum που ενσάρκωσε το ρόλο του Ian στο αρχικό 'Jurassic Park', θα βρεθεί για άλλη μια φόρα στο πάρκο των δεινοσαύρων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Η νέα ταινία του δημοφιλούς franchise 'Jurassic Park' και sequel του 'Jurassic World' (2015)

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ... Για να δεις μία ταινία γεμάτη σασπένς και αγωνία με άρτια οπτικά εφέ.

 

Καθ 22.00

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close