2-8 August 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Ocean's 8

Σίκουελ της τριλογίας του Steven Soderbergh με ένα υπέρλαμπρο γυναικείο καστ!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2018

Πόσες λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ χωρούν στο καστ μίας ταινίας;

Στην προκειμένη περίπτωση είναι οκτώ και με την παρουσία τους, το σεξαπίλ και τις ερμηνευτικές τους ικανότητες ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών μας πολύ ψηλά!

Πρόκειται για σίκουελ στην τριλογία του Steven Soderbergh -'Ocean's Eleve' (2001), 'Ocean's Twelve' (2004) και 'Ocean's Thirteen' (2007), με τον σκηνοθέτη του 'The Hunger Games', Gary Ross, να υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Sarah Paulson, Mindy Kaling και Awkwafina, είναι η μαγική οκτάδα της λαμπερής γυναικείας συμμορίας του 'Ocean's 8'. Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες ... Τόσο πήρε στην Debbie Ocean (Sandra Bullock-υποδύεται την αδελφή του George Clooney) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Lou Miller (Cate Blanchett). Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες 'ειδικούς': την κοσμηματοπώλη Amita (Mindy Kaling), την πορτοφολού Constance (Awkwafina), την εξπέρ στις διαρρήξεις Tammy (Sarah Paulson), τη χάκερ Nine Ball (Rihanna) και τη σχεδιάστρια μόδας Rose (Helena Bonham Carter). Ο στόχος είναι 150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια - διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Daphne Kluger (Anne Hathaway), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Η παραγωγή δώρισε 1 εκατ. δολάρια στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης προκειμένου να αναβιώσει εκεί το ετήσιο πολυσυζητημένο πάρτι.

Εκτός από τις οκτώ διάσημες γυναίκες που πρωταγωνιστούν, στην ταινία κάνουν πέρασμα πολλοί ακόμη σταρ, ανάμεσά τους οι Kim Kardashian, Kendall Jenner, Dakota Fanning, Adriana Lima, Katie Holmes, Zayn Malik, Hailey Baldwin, αλλά και διάσημοι σχεδιαστές όπως οι Alexander Wang και Zac Posen.

Μικρό ρόλο στην ταινία έχει επίσης ο James Corden που υποδύεται έναν ασφαλιστή, ενώ ο Matt Damon κάνει τον ρόλο που είχε και στις προηγούμενες ταινίες.

 

Καθ 19.45

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close