Shopping , News

Ένα εξειδικευμένο grooming salon για τα αγαπημένα μας τετράποδα μόλις άνοιξε

Η "δικιά" μας Εβίτα Χαραλάμπους και οι συνεργάτες της, μετά από χρόνια ενεργής φιλοζωικής δράσης, πήραν τη μεγάλη απόφαση να κάνουν επάγγελμά τους αυτό που αγαπάνε περισσότερο, τη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2018

Το νέο Pet Bloom Grooming Salon για τα κατοικίδια μας έκανε την εμφάνισή του πριν λίγο καιρό στη Λακατάμια. Η Εβίτα Χαραλάμπους και οι συνεργάτες της, μετά από χρόνια ενεργής φιλοζωικής δράσης, πήραν τη μεγάλη απόφαση να κάνουν επάγγελμά τους αυτό που αγαπάνε περισσότερο, τη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας, με προτεραιότητα τα ίδια τα τετράποδα. Με εμπειρία σε θέματα συμπεριφοράς ζώων, γνώση στον χειρισμό φοβικών σκύλων, αλλά και όσων χρειάζονται απλά περισσότερο χρόνο, εδώ μπορείς να εμπιστευτείς το κατοικίδιο σου και να ξέρεις ότι είναι ασφαλής και σε έμπειρα χέρια.

Μετά από χρόνια επαγγελματικού "αποπροσανατολισμού" και αφού άφησε την προηγούμενη δουλειά της στον χώρο της διαφήμισης και παρακολούθησε μαθήματα καλλωπισμού κατοικίδιων στο εξωτερικό, η Εβίτα με δύο φίλες της, βρήκαν τον ιδανικό χώρο κοντά στην εμπορική ζώνη της Λακατάμιας και της Τσερίου στον Στρόβολο, και έφτιαξαν με αγάπη και επαγγελματικό εξοπλισμό ένα σύγχρονο grooming salon. Με μότο τους το "Trust, love & beyond", πρώτα μέλημα τους είναι να μπορείς να τους εμπιστευτείς το κατοικίδιο σου και εκείνο όμως να απολαύσει την αγάπη και τα χάδια που θα πάρει.

Εδώ το αγαπημένο σου τετράποδο, θα απολαύσει το μπανάκι του, θα κουρευτεί αν χρειάζεται, θα γίνει περιποίηση στο τρίχωμά του και απομάκρυνση της νεκρής τρίχας για να μην γεμίζει το σαλόνι σου, θα του κόψουν τα νυχάκια του κ.ά. Εσύ, μπορείς να καθίσεις στους άνετους χώρους που δημιούργησαν, να συνδεθείς με δωρεάν Wifi και να πιεις το καφεδάκι ή την παγωμένη λεμονάδα σου. Εναλλακτικά, το αφήνεις, πας στις κοντινές υπεραγορές για ψώνια, στα καταστήματα για βόλτα και ό,τι άλλο θες, εξάλλου και να τελειώσει πιο νωρίς υπάρχει ασφαλές χώρος με γρασίδι για να παίξει και άνετοι χώροι φύλαξης για να σε περιμένει.

To Pet Bloom Grooming Salon προσφέρει όλες τις υπηρεσίες καλλωπισμού για το κατοικίδιο σου και χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα, ενώ αφιερώνουν τον κατάλληλο χρόνο που χρειάζεται το κάθε κατοικίδιο χωρίς να βιάζονται να τελειώσουν, για να είναι σίγουροι ότι η ώρα που θα περάσει κοντά τους θα είναι ευχάριστη.

Το Pet Bloom συνεργάζεται επίσης με Κτηνιατρικη Κλινικη που βρίσκεται πολύ κοντά σε περίπτωση οποιασδήποτε ανάγκης.

Τηλ. επικοινωνίας: 99647475
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή 9.00-19.00, Σάββατο 9.00-17.00
Διεύθυνση: Αγίου Στυλιανού 38Α, Λακατάμια
Facebook: petbloomcy

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close