5-11 July 2018
Cine News , Κινηματογράφος

Loving Pablo

Ο Javier Bardem υποδύεται τον Pablo Escobar με την Penelope Cruz (ξανά) στο πλευρό του!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2018

Ήταν 1992 όταν η Penelope Cruz και ο Javier Bardem συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, στο 'Jamón, Jamón' του Bigas Luna.

26 ολόκληρα χρόνια μετά, οι δύο Ισπανοί σταρ, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στην ταινία 'Loving Pablo' του Fernando León de Aranoa, την πρώτη ταινία που συμπρωταγωνιστούν ως παντρεμένο ζευγάρι. Στο φιλμ, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ο Bardem υποδύεται τον Pablo Escobar και η Cruz την Virginia Vallejo, που ήταν ο παράνομος δεσμός του βαρόνου ναρκωτικών. Μάλιστα, το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο της Vallejo 'Loving Pablo, Hating Escobar'.

Όταν η δημοφιλής δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Virginia Vallejo πρωτοσυναντά τον Pablo Escobar, μαγεύεται από το φυσικό του χάρισμα, τη φιλανθρωπική του δράση και τα πολυτελή δώρα που της προσφέρει. Δεν ενδιαφέρεται να διερωτηθεί το από πού προέρχονται τόσα χρήματα, ή με ποιο κόστος αποκτήθηκαν. Με τον καιρό, η ερωτική της τρέλα αντικαθίσταται από μια τρομερή ανησυχία. Όταν ο Pablo εξαπολύει πόλεμο ενάντια στην κολομβιανή κυβέρνηση, ξεκινώντας μια περίοδο πρωτοφανούς βίας, η καριέρα της Virginia καταστρέφεται και η ίδια αρχίζει να λαμβάνει απειλητικά σημειώματα. Η μόνη της ελπίδα είναι να συνεργαστεί με τους Αμερικανούς στην καταδίωξη του Escobar.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Δραματική ταινία που αφηγείται την παράνομη σχέση του Pablo Escobar με την δημοσιογράφο Virginia Vallejo.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ... Μα φυσικά για να δεις ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του παγκόσμιου star system, την Penelope Cruz και τον Javier Bardem ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη.

 

Καθ 19.45

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close