28 June-4 July 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Spinning Man

Ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του George Harrar

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2018

O Evan Birch (Guy Pearce) είναι καθηγητής φιλοσοφίας. Έχει μία φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή με τη γυναίκα του Ellen (Minnie Driver) και τα δύο παιδιά τους. Όμως, το παρελθόν του Evan κρύβει μια σειρά από ακατάλληλες σχέσεις με φοιτήτριες. Έχοντας ήδη αναγκαστεί να μετακομίσει λόγω αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς, η οικογένεια θα καταρρεύσει, όταν ο Evan θεωρηθεί ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισης μιας νεαρής φοιτήτριας.

Ο ντετέκτιβ Robert Malloy (Pierce Brosnan) αναλαμβάνει την υπόθεση και παλεύει να ανακαλύψει την αλήθεια, πριν το επόμενο χτύπημα του Evan. Η πάντα υποστηρικτική Ellen, αρχίζει να χάνει την πίστη της, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Παράλληλα ο Evan προσεγγίζει μια όμορφη φοιτήτρια, με σκοπό να γίνει η επόμενη ερωμένη ή το επόμενο θύμα του...

Βασισμένη στο αγωνιώδες μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα George Harrar, η ταινία 'Spinning Man' σε σκηνοθεσία του Σουηδού Simon Kaijser ('Before We Die'), ξεδιπλώνει μία μυστηριώδη ιστορία γύρω από την παραπλανητική φύση της μνήμης, το βάρος των ενοχών και το τίμημα της αλήθειας.

Η σκοτεινή ατμόσφαιρα, το γεμάτο καλοστημένες παγίδες σενάριο και οι ερμηνείες των έμπειρων πρωταγωνιστών υπηρετούν τέλεια την ιδιαίτερη ροή της ταινίας που ενώ επικεντρώνεται στον βασικό ύποπτο ενός εγκλήματος από την αρχή, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις μέχρι το τέλος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του George Harrar.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ... Γιατί λατρεύεις το μυστήριο, το σασπένς και τις ανατροπές.

 

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close