Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2018
Το πάρκο του Αγίου Δημητρίου μεταμορφώνεται μαγικά για μια νύχτα για να μας παρασύρει σ' ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη μουσική επανάσταση της Disco 70s και 80s, με τους Djs Marcos και Aristodemos να αναλαμβάνουν τα decks.
Η Fibonacci Events και τα πνεύματα του πάρκου συνωμοτούν για να μας μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση κάτω από τα αστέρια και ανάμεσα στα δέντρα, όπου θα αποσυνδεθούμε από τις σκοτούρες της καθημερινότητας και θα συνδεθούμε μέσω της Disco με τον αληθινό μας εαυτό και το παιδί μέσα μας! Με το φως της ντισκομπάλας να μας φλερτάρει, οι χτύποι της καρδιάς μας θα συντονιστούν με τον groovy ρυθμό που μια συγκεκριμένη γενιά έχει ταυτίσει με την πρώτη αγάπη, με τις πρώτες τεκίλες και τα κλεφτά τσιγάρα!
Η Disco γεννήθηκε από ένα underground κίνημα το '69, το οποίο εξελίχτηκε σε πραγματική επανάσταση, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα της εθνικής καταγωγής, του φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού που υπήρχαν μέχρι τότε στον Δυτικό Κόσμο. Ήταν ένα φαινόμενο που άλλαξε για πάντα τον κόσμο, που ώθησε σημαντικά ζητήματα κοινωνικής απελευθέρωσης.
Αυτή η ξεχωριστή νύχτα θα προσφέρει σε όλους μας την ευκαιρία να θυμηθούμε την προσωπική μας ελευθερία, να χορέψουμε στον ρυθμό της απόλυτης ευφορίας και να βιώσουμε την ξεχασμένη αυθεντική σύνδεση μεταξύ μας. Οι Djs Marcos και Aristodemos με πλήρη Disco διάθεση υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν με τραγούδια όπως "Le Freak", "Oh what a night", "You make me feel (mighty real)", "We are family" και πολλά άλλα!!
>> Παρασκευή 13 Ιουλίου, Πάρκο Αγίου Δημητρίου ( δίπλα από το Μακάρειο Νοσοκομείο), 19.00-24.00. Δωρεάν Είσοδος (με Μπαρ, Φαγητά, Πώληση δίσκων βινυλίου, Χειροποίητα κοσμήματα κ.ά.).
Διοργανωτής: Τhe Fibonacci Events (τηλ. για πληροφορίες: 99-530306)
Χορηγός RCB Bank
Υποστηρικτής: P.K Digital Hi-Fi
Tεχνικός Υποστηρικτής: Unilink
Φαγητά: Serial Griller και Vouttin (Vegan)
Πώληση δίσκων βινυλίου: P.K Digital Hi-Fi
Xειροποίητα κοσμήματα: Kalliroi workshop
Σχεδιασμός γραφιστικών: Παναγιώτης Χριστοφίδης
Υπάρχουν μεγάλοι χώροι στάθμευσης στην κύρια είσοδο (δίπλα στο Μακάρειο Νοσοκομείο) και στην πίσω είσοδο του πάρκου (Δίπλα στην Αγγλική Σχολή). Συνιστούμε να φορέσετε αναπαυτικά παπούτσια.
-
Πάρκο Αγίου Δημητρίου
13 Ιουλίου 2018
Σχετικά

Ένα beach bar με απαράμιλλη ομορφιά, σε καλεί να το ανακαλύψεις!
Ο απόλυτος προορισμός για όσους ψάχνουν πάντα το κάτι... μαγικό!

Έρχεται το απόλυτο πάρτι με τον πρωτοπόρο της ηλεκτρονικής μουσικής, Fedde Le Grand
Το Wet Glam - Summer Poolside Series, στο City of Dreams Mediterranean συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο

90's Forever: Δύο ξέφρενες βραδιές σε Πρωταρά και Λάρνακα που θα απογειώσουν το καλοκαίρι σου
Καλοκαιρινές διακοπές με το πιο αυθεντικό θεματικό πάρτυ στο νησί!

Sense by the Beach: Το ολοκαίνουριο beach bar του νησιού συγκλονίζει με τη θέα και την αισθητική του
Το νέο beach bar στον κόλπο των Κοραλλιών είναι το ιδανικό σημείο για να δεις το ηλιοβασίλεμα

Κυριακάτικο pool party με DJ Doctopa στην Μαρίνα Αγίας Νάπας
Sunday Heatwave: H2O Pool Party Edition

20 super summer events για αυτό το σαββατοκύριακο σε beach bars Πρωταρά και Αγίας Νάπας
Κάνε την κράτησή σου για να ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία

Ο εκρηκτικός Hovig και ο μοναδικός Θοδωρής Μαραντίνης σε μια νύχτα φωτιά!
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου για ένα live πλάι στο κύμα
Ετοιμάσου για μια μαγευτική μουσική βραδιά Ιουλίου

Ένα άκρως καλοκαιρινό και ελληνικό event έρχεται να μας διασκεδάσει στην Αγία Νάπα
Επιστρέφει πλάι στο κύμα με τον ίδιο παλμό

Το AYÃ Resort κάνει grand opening, με τον DJ και παραγωγό Valeron να δίνει τον ρυθμό
Ένα θρυλικό poolside party που θα δώσει τον ρυθμό για μια σεζόν γεμάτη αξέχαστες στιγμές.

Sky Novel στην Αγία Νάπα: Το απόλυτο summer experience στο εντυπωσιακό H2O Pool Bar
Μια εμπειρία γεμάτη συναίσθημα, ενέργεια και αισθήσεις, με φόντο το ηλιοβασίλεμα!

Ο μοναδικός Freddie Μερκούρη σε ένα Kitsch Party δίπλα στο κύμα
Kitsch on the beach with Freddie Μερκούρη