Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

10 ξενοδοχεία της Λεμεσού που ξεχωρίζουν το φετινό καλοκαίρι

Κάνε check-in σε 10 υπέροχα ξενοδοχεία της Λεμεσού για ξέγνοιαστη διαμονή

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2018

Κράτησε δωμάτιο σε ένα από τα -ομολογουμένως πολλά- ξενοδοχεία της κοσμοπολίτικης Λεμεσού και ζήσε τους ρυθμούς της πόλης από κοντά! Απόλαυσε ήλιο και θάλασσα, αλλά και στυλάτα, ευρύχωρα δωμάτια με όλες τις ανέσεις,

Amathus Beach Hotel *****
Το Amathus Beach Hotel είναι υπέροχο, διαχρονικό, εκλεπτυσμένο και ατμοσφαιρικό, αλλά και μέλος του διεθνούς φήμης οργανισμού The Leading Hotels of the World. Διαθέτει 239 δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση, που ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον του ξενοδοχείου. Εννέα από τις 36 junior suite διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες.
Ξεχωρίζει: Γιατί προσφέρει και εξαιρετική γαστρονομία! Το à la carte εστιατόριο Λιμανάκι για ψάρια και οστρακοειδή, τα εστιατόρια The Grill Room και Cyan προσφέρουν μια εκτενή κάρτα επιλογών για όλα τα γούστα και τέλος το Kalypso Garden διαθέτει μπουφέ με αξιώσεις. Tο Athina Lounge διαθέτει εκπληκτική θέα και σερβίρει εντυπωσιακά cocktail και στο Shisha Lounge απολαμβάνεις τον καλύτερο ναργιλέ σε μια ποικιλία 20 αρωμάτων.
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Tηλ.: 25832000
Φαξ: 25832540
Website: www.amathuslimassol.com
e-mail: amathus-reservation@amathushotel.com



Crowne Plaza Limassol ****
Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο Crowne Plaza θα το βρεις στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Λεμεσού, εκεί όπου η θάλασσα συναντά τους κοσμοπολίτικους ρυθμούς της πόλης. Μέλος της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας στον κόσμο, της IHG (InterContinental Hotels Group), βραβεύτηκε για έκτη συνεχή χρονιά από τους πελάτες του με το βραβείο TripAdvisor Excellence, καθώς επίσης και με τη χρυσή διάκριση ποιότητας από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που διαθέτει.
Ξεχωρίζει: Για τα εξαιρετικά πιάτα στο παραθαλάσσιο εστιατόριό του, Med Pool Bar, ή στην ανεπανάληπτη βεράντα τού Lounge Bar. Αξίζει να δοκιμάσεις, επίσης, το βραβευμένο, ιταλικό εστιατόριο La Brezza.
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Tηλ.: 25851515
Φαξ: 25323494
Website: www.crowneplaza.com/limassolcyprus
e-mail: reservations@cplimassol.com

Elias Beach Hotel ****
Το Elias Beach Hotel είναι η τέλεια πρόταση για μια αξέχαστη διαμονή. Δημιουργεί ένα περιβάλλον, που προσαρμόζεται εξίσου καλά στα όνειρα των ζευγαριών, στις επιθυμίες των οικογενειών και στις ανάγκες του ταξιδιώτη για επιχειρηματικούς σκοπούς. Οι υπέροχοι κήποι του και όλοι οι κοινόχρηστοί του χώροι διαθέτουν τις απαραίτητες ανέσεις, για να σε χαλαρώσουν και να σε ψυχαγωγήσουν. Το ξενοδοχείο έλαβε σημαντικές διακρίσεις, όπως το Travelife Gold Certification 2017-2019.
Ξεχωρίζει: Για το πολυτελές πρόγραμμα All-Inclusive, που διαθέτει, με σταθμούς ζωντανού μαγειρέματος, θεματικές βραδιές και εξειδικευμένες à la carte κουζίνες κάτω από τα αστέρια. Τα τέσσερα εστιατόριά του προσφέρουν διαφορετικά μενού και, όταν ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου στον εξωτερικό χώρο, που διαθέτει η ταβέρνα Blue Paradise και το pan-asian εστιατόριο Seven Orchids.
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Tηλ.: 25636000
Website: www.kanikahotels.com
e-mail: eliasres@kanikahotels.com

Four Seasons Hotel *****
Φιλοσοφία του είναι να προσφέρει την απόλυτη άνεση και τις πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Γι' αυτό και τα πλήρως ανακαινισμένα και υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες -302 δωμάτια σε έξι ορόφους- διαθέτουν όλες τις ανέσεις πέντε αστέρων με τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες και διευκολύνσεις.
Ξεχωρίζει: Η γαστρονομία του παραμένει ανυπέρβλητη, με κορυφαίους σεφ να ηγούνται της δημιουργικής του κουζίνας. Απόλαυσε εξαιρετική, μεσογειακή κουζίνα υπό την καθοδήγηση του σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη στο Vivaldi by Mavrommatis, θαύμασε το εντυπωσιακό μενού στο διάσημο Seasons Oriental και όσον αφορά φρέσκα στρείδια, χαβιάρι και sushi επίλεξε το Seafood Βar. Τέλος, στο Café Tropical απολαμβάνεις μενού à la carte και πιάτα από μπουφέ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και το βράδυ.
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Tηλ.: 25858000
Φαξ: 25310887
Website: www.fourseasons.com.cy
e-mail: enquiries@fourseasons.com.cy

GrandResort *****
Το εντελώς ανανεωμένο και αναβαθμισμένο θέρετρο GrandResort σε περιμένει για μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Λειτουργικό, κομψό και ευέλικτο, άνετο και φιλόξενο το GrandResort αποτελεί έναν υπέροχο προορισμό για αξέχαστες διακοπές, καθώς κι έναν εκλεπτυσμένο γευστικό πειρασμό για όσους αγαπούν το καλό φαγητό!
Ξεχωρίζει: Τα επτά εστιατόρια, τα δύο lounge bar, καθώς και τα εξωτερικά bar που διαθέτει, μαζί με τις υπηρεσίες των kids club, spa, γυμναστηρίου, γηπέδου τένις, table tennis, snooker, θαλάσσιων σπορ και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, προσφέρουν όλα όσα αναζητάς από ένα πολυτελές θέρετρο.
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Tηλ.: 25634333
Φαξ: 25634588
Website: www.grandresort.com.cy
e-mail: grand@grandresort.com.cy

Londa Beach Hotel *****
Είναι μέλος της ελίτ ομάδας της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας επίλεκτων ξενοδοχείων Small Luxury Hotels of the World, ξεχωρίζει για τον μοναδικό του χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό και την προσωπική εξυπηρέτηση, που προσφέρει. Η εξαιρετική αισθητική του, ο μοντέρνος διάκοσμος σε συνδυασμό με την προνομιακή του τοποθεσία, κρατούν σταθερά τη φιλοσοφία του luxury living δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να απολαύσεις σε ένα ήρεμο, μεσογειακό τοπίο την απόλυτη όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Ξεχωρίζει: Σίγουρα πρέπει να απολαύσεις ένα από τα απίθανα cocktail του Caprice Lounge Bar, αλλά και τα μοναδικά πιάτα του εστιατορίου Caprice, με την εκλεκτή, δημιουργική, μεσογειακή κουζίνα του και τις value for money επιλογές υψηλής γαστρονομίας που σερβίρει.
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Tηλ.: 25865555
Φαξ: 25320040
Website: www.londahotel.com
e-mail: info@londahotel.com

The Royal Apollonia Beach Hotel *****
To πέντε αστέρων ξενοδοχείο της Louis Hotels, θα το βρεις στο κέντρο της κοσμοπολίτικης Λεμεσού, στην καρδιά της τουριστικής Γερμασόγειας. Διαθέτει 204 κομψά και φωτεινά δωμάτια -εκ των οποίων κάποια με spa και εξωτερικό jacuzzi- και 13 σουίτες, μία εξωτική πισίνα και ένα κέντρο ευεξίας το οποίο προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογής θεραπειών χαλάρωσης.
Ξεχωρίζει: Οι λάτρεις των ξεχωριστών γαστρονομικών γεύσεων έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στα τέσσερα εστιατόριά του, συμπεριλαμβανομένου του ιαπωνικού Akakiko, οι σεφ του οποίου πρόσφατα έχουν εντάξει στο μενού τους πιάτα χωρίς γλουτένη, αλλά και χορτοφαγικά, και του ελληνικού Meze by Elliniko με τις ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις.
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Tηλ.: 25508800
Φαξ: 25321683
Website: www.theroyalapollonia.com
e-mail: info@theroyalapollonia.com.

Alasia Hotel ****
Ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης, το Alasia Hotel, έχει ανακαινιστεί από τον αρχιτέκτονα Σωτήρη Ψαρά και μετατράπηκε σε ένα πολυτελές καταφύγιο. Τα δωμάτια και οι σουίτες του είναι προσεκτικά σχεδιασμένες και με κομψές λεπτομέρειες, ούτως ώστε να παρέχουν άνεση και χαλάρωση στους πελάτες του ξενοδοχείου.
Ξεχωρίζει: Διαθέτει ένα εστιατόριο, το Polo Restaurant & Bar, και δύο μπαράκια, το Terrace που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και σερβίρει γεύμα καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας και το Lounge που προσφέρει ποτά και σπιτικά γλυκά. Παρέχει στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο spa, όπου προσφέρονται θεραπείες από ειδικούς επαγγελματίες του χώρου.
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Tηλ.: 25332000
Φαξ: 25335425
Website: www.alasiahotel.com.cy
e-mail: alasia@alasiahotel.com.cy.

Ajax ****
Θα το βρεις σε κεντρικό σημείο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση τόσο στο κέντρο της Λεμεσού όσο και στο παραλιακό μέτωπο. Διαθέτει εντυπωσιακούς ανανεωμένους κοινόχρηστους χώρους, προσεγμένη κουζίνα και ευρύχωρα και κομψά διακοσμημένα δωμάτια, που θα σου εξασφαλίζουν άνετες και ευχάριστες διακοπές.
Ξεχωρίζει: Τα πλείστα από τα δωμάτιά του έχουν θέα στον υπέροχο κήπο του ξενοδοχείου και την εξωτερική πισίνα. Στο Ekavi Restaurant μπορείς να απολαύσεις εκλεπτυσμένες γεύσεις με θέα τους υπέροχους κήπους και την πισίνα, ενώ στα δύο μπαράκια, το Ulysses' Bar και το Poseidon, μπορείς να θαυμάσεις τη θέα της πισίνας. Είναι κατάλληλο για διακοπές και επαγγελματικά συνέδρια, αλλά και για γαμήλιες τελετές.
Πληροφορίες/κρατήσεις:
Τηλ.: 25590000
Φαξ: 25591222
Website: www.ajaxhotel.com
e-mail: info@ajaxhotel.com



Ένας μικρός παράδεισος στον Πύργο
Αν φέτος θέλεις οι διακοπές σου στη Λεμεσό να έχουν κάτι διαφορετικό, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να νοικιάσεις σπιτάκι στον… οικισμό! Ένα παραδεισένιο μέρος, το οποίο φτιάχτηκε κοντά στον Πύργο της Λεμεσού σε μία περιοχή που έχει αναδιαμορφωθεί περιβαλλοντικά αποκτώντας τεχνητές λίμνες με νούφαρα και δημιουργώντας ένα τοπίο βγαλμένο από τον κόσμο των παραμυθιών. Το πολύ πρωτότυπο για την Κύπρο, Euphoria Art Land, περιλαμβάνει τρία παραμυθένια σπιτάκια που το καθένα διαθέτει τη δική του ξεχωριστή φιλοσοφία και τεχνοτροπία, και τα τρία ωστόσο έχουν έθνικ στοιχεία. Επίλεξε ανάμεσα στο 'The Earth House', το οποίο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, με ατομικό κρεβάτι και μπάνιο, στο 'The Color House', που προσφέρεται για διαμονή τεσσάρων ατόμων, αφού διαθέτει δύο διπλά κρεβάτια και μπάνιο και στο 'The Blue House', που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα, αφού περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι και μπάνιο.
(97743042, www.euphoriartland.com)

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close