Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Διαμονή στο κορυφαίο boutique ξενοδοχείο της Κύπρου

Ένα ξενοδοχείο μέλος της ελίτ ομάδας της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας επίλεκτων ξενοδοχείων Small Luxury Hotels of the World

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2018

Το Londa Beach Hotel, μέλος της ελίτ ομάδας της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας επίλεκτων ξενοδοχείων Small Luxury Hotels of the World, ξεχωρίζει για τον μοναδικό του χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό και την προσωπική εξυπηρέτηση, που προσφέρει, για να ζήσεις μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Η εξαιρετική αισθητική του, ο μοντέρνος διάκοσμος σε συνδυασμό με την προνομιακή του τοποθεσία, κρατούν σταθερά τη φιλοσοφία του living δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να απολαύσεις σε ένα ήρεμο, μεσογειακό τοπίο την απόλυτη όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Το λευκό είναι το κυρίαρχο χρώμα και συνδυάζεται με φυσικά υλικά και καθαρές γραμμές. Παντού κυριαρχεί μια απόλυτα φωτεινή, χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που σε ταξιδεύει! Ζήσε την τέλεια απόδραση συντροφιά με ένα από τα απίθανα cocktail και άλλα ροφήματα του Caprice Lounge Bar, ενώ απόλαυσε μοναδικά πιάτα από την πλούσια κάρτα του εστιατορίου Caprice, με την εκλεκτή, δημιουργική, μεσογειακή κουζίνα του και τις value for money επιλογές υψηλής γαστρονομίας που σερβίρει. Στο Londa όλα συνηγορούν υπέρ της απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας σου. Είναι ένας ξεχωριστός προορισμός διακοπών για μία αναβαθμισμένη και εντελώς προνομιακή απόδραση, για όσους θέλουν να ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Διαμονή 
Τα 68 υπέροχα διακοσμημένα, άνετα δωμάτια και σουίτες του, διαθέτουν δωρεάν σύνδεση Internet, δορυφορική τηλεόραση, μηχανή Νespresso, mini bar, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, μπάνιο, πολυτελή είδη προσωπικής υγιεινής Molton Brown και σεσουάρ μαλλιών. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη και φινετσάτη και όλες οι διευκολύνσεις και ανέσεις είναι στη διάθεσή σου, για να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τη διαμονή σου.

Υπηρεσίες 
Για μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας, δοκίμασε μία από τις μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς, που προσφέρει το ατμοσφαιρικό spa του. Αν είσαι λάτρης της φύσης, τότε οι υπέροχα διαρρυθμισμένοι εξωτερικοί του χώροι σού προσφέρουν μία πραγματική όαση χαλάρωσης, ενώ η αμφιθεατρική θέαση της πισίνας και της θάλασσας μπροστά σου είναι εικόνες, που μόνο το Londa προσφέρει στους ενοίκους του απρόσκοπτα και προνομιακά!

Ανακάλυψε 
Το Londa Beach Hotel βραβεύτηκε από τα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία (World Travel Awards) ως Mediterranean Leading Boutique Hotel το 2013, καθώς επίσης και ως Cyprus Leading Hotel το 2015 και το 2016 και Cyprus Leading Boutique Hotel 2016. Ανακάλυψε τον επαγγελματισμό και τις προνομιακές υπηρεσίες που προσφέρει και ζήσε μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 25865555
Φαξ: 25320040
Website: www.londahotel.com
e-mail: info@londahotel.com

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close