Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οι (οικονομικές) πισίνες της Λεμεσού μάς καλούν για βουτιές

Δροσερές καλοκαιρινές στιγμές στις 10πισίνες της Λεμεοσύ, για όσους θέλουν να απολαμβάνουν κάθε στγμή στην πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2018

Όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει τόσο περισσότερο αυξάνεται και η επιθυμία όπως και η ανάγκη για ανάσες δροσιάς, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δροσιστείτε και να χαλαρώσετε μαζί με την παρέα σας.

Για εσάς που η ιδέα της θάλασσας, δεν φαντάζει σαν ιδανική λύση, μαζέψαμε τις καλύτερες πισίνες σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Λεμεσού, για να νιώσετε για λίγο... διακοπές!

Φορέστε το μαγιό σας, μείνετε στην πόλη και αφεθείτε στη μαγεία και τη δροσιά μιας πισίνας!

Τα μαγαζιά:

Drifters Bar & Grill
Το δημοφιλές Drifters Bar & Grill στη Λεμεσό, εδώ κι ένα χρόνο πέρα από το ζεστό του χώρο, άνοιξε και την πισίνα του, στο πίσω μέρος! Στην πισίνα, η οποία δημιουργήθηκε πίσω από το μπαρ, λανσάροντας έτσι την καλοκαιρινή έκδοση του χώρου, θα πας για φαγητό, ποτό ή καφέ και δροσερές βουτιές. Άλλωστε το εξαιρετικό μενού του, με τις ποικίλες επιλογές που διαθέτει μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό της γεύσης. Απολαμβάνοντας πλέον αεράκι και δροσιά, μπορείς να επιλέξεις mojito, margaritas, draught μπύρες, και ότι άλλο επιθυμείς, τα οποία θα απολαύσεις κάνοντας παράλληλα δροσερές βουτιές στην πισίνα! Σημείωσε, τέλος, ότι η πισίνα λειτουργεί από τις 10.00-19.00, και η είσοδος για ενήλικες κοστίζει €3 και για παιδιά €2. Υπάρχουν όμως διαθέσιμα και οικογενειακά πακέτα! 
Πληρ.  25 324243.

 

 

Columbia Beach
Tο εντυπωσιακό παραλιακό Columbia Beach το οποίο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του πετυχημένου ομίλου εστιατορίων (Columbia Plaza, Pizza Express και Marzano), είναι ένα all day venue, που δεν ξεχωρίζει μόνο για το μενού του, αλλά και για το χώρο του, ο οποίος μάλιστα διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα, που θα σε δροσίσει! Πάρε θέση δίπλα στην πισίνα και απόλαυσε το υπόλοιπο της ημέρας.
Πληρ. 25321500.

 

BedRoom Day n’ Night
To Bedroom Day n’ Night, το οποίο ανήκει στον όμιλο Breeze, αποτελεί ένα όμορφο παραλιακό μαγαζί, που φέτος μάλιστα απέκτησε κι ένα πολύ ιδιαίτερο τροπικό σκηνικό. Αυτό ωστόσο που αποτελεί σήμα κατατεθέν στο χώρο και τον κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες (και όχι μόνο) είναι το τεράστιο τζακούζι υπερχείλισης, που έχει θέα στη θάλασσα της Λεμεσού. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά δίπλα στο νερό, παράγγειλε κοκτέιλ, φρούτα ή σνακ και χαλάρωσε... 
Πληρ. 70 005868.

 

La isla
Στο all-day λατρεμένο spot μπορείς να απολαύσεις από καφέ μέχρι signature cocktails, sangria με τη δική τους πινελιά, ενώ εάν θες κάτι να φας, στο ανανεωμένο τους μενού θα βρεις όλα τα καλούδια που μας προσφέρει η θάλασσα, σε απίστευτες ποσότητες και με γεύσεις που σε μαγεύουν. Η δε πισίνα που δεσπόζει στο χώρο θα σου χαρίσει την απαραίττη δροσιά που χρειάζεσαι.
Πληρ. 25310310.

 

V The Executive 
Mοντέρνο, κλασάτο και σερβίρει υπέροχο φαγητό και κοκτέιλ με φινέτσα και άποψη. To στοιχείο όμως που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι φυσικά η δροσερή πισίνα του η οποία μάλιστα διαθέτει και pool bar με δροσιστικά ποτά, και λειτουργεί καθημερινά 11.00-23.00. Κράτησε ξαπλώστρα! 
Πληρ. 99802250. 

 

Και οι πισίνες
Πέρα όμως από τα μαγαζιά στη Λεμεσό που φιλοξενούν πισίνα στο χώρο τους, στη Λεμεσό υπάρχουν και πολλά ξενοδοχεία, όπως και συγκροτήματα διαμερισμάτων που δέχονται κόσμο για βουτιές:

 

The Caravel hotel
Το ξενοδοχείο σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις δροσερές βουτιές στην πισίνα του, καθώς επίσης και σνακ και ποτά από το pool bar του. Η είσοδος στο χώρο είναι δωρεάν.
Πληρ. 25 81 21 21 

 

Curium Palace 
Το ξενοδοχείο της Λεμεσού που αποτελεί μία από τις πιο κλασικές επιλογές για διαμονή στο κέντρο της πόλης, μετά την ανακαίνιση του επέστρεψε ανανεωμένο, ενώ υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στην πισίνα του, η οποία είναι ανοικτή από τις 10.00-19.00 (€10 είσοδος και €5 για παιδιά κάτω των 12). 

 

Αjax Hotel
To γνωστό ξενοδοχείο Ajax, πέρα από διαμονή, σε περιμένει στον όμορφο χώρο του για να σου χαρίσει δροσερές στιγμές δίπλα στην πισίνα του. 
Πληρ. 25 590000.

 

Pefkos City Hotel
To εμβληματικό ξενοδοχείο της Λεμεσού, ανακαινίστηκε και επέστρεψε με νέο πρόσωπο και φιλοσοφία. Πέρα από τ ανακαινισμένα δωμάτια και τους εντυπωσιακούς πλέον κοινόχρηστους χώρους, σημείο αναφορά αποτελεί και η πισίνα του η οποία είναι πλέον ανοικτή για το κοινό (με μικρό αντίτιμο εισόδου), διαθέτοντας μάλιστα και pool snack bar που καλύπτει κάθε ανάγκη.
Πληρ. 25 660066.

 

Σημείωσε ακόμα: 
Harmony Bay Hotel Limassol, τηλ. 25 328081
Polyxeni Hotel Apts, τηλ. 25 326662
Estella Pool Bar / Restaurant, τηλ. 99 441405

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close