Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2018
Το Άρσος, ένα απ’τα μεγαλύτερα κρασοχώρια της Κύπρου βρίσκεται κτισμένο στην πλαγιά του βουνού Λαόνα σε υψόμετρο 1092 μέτρων, σε απόσταση 10 λεπτών απ’ το Όμοδος, 20 λεπτών απ’ τις Πλάτρες και 25 λεπτών απ’ το Τρόοδος.
Προς τα εκεί θα ανηφορίσουμε για να περάσουμε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές τον Αύγουστο, μιας και ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Κέντρο Νεότητος και την Εκκλησιαστική Επιτροπή Άρσους, διοργανώνουν τις πιο κάτω καλοκαιρινές εκδηλώσεις.
12 Αυγούστου - 20:00: Αμφιθέατρο του χωριού: Θεατρική παράσταση "Εν Πκιερώνουμε…! Εν Πκιερώνουμε..!" κωμωδία με άφθονο γέλιο από το Περιφερειακό Θέατρο "Σκάλα" Είσοδος: 5 Ευρώ. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Ανδρέας Μελέκης, Ζωή Κυπριανού, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Χρυστάλλα Καλλένου, Λουκάς Λουκά, Φοίβος Γεωργιάδης.
14 Αυγούστου - 20:30: Τόμπολα στην πλατεία
15 Αυγούστου - 20:00: Τόμπολα στην πλατεία - Χαλαρή βραδιά με συνοδεία Ακκορτεόν
16 Αυγούστου 16:00 - 20:00: Ημέρα διασκέδασης και παιχνιδιού για παιδιά (Funday) στο Arsos Country Club.
17 Αυγούστου 20:30: Μεγάλη Χοροεσπερίδα στην αυλή του Δημ. Σχολείου με το 8μελές μουσικό σχήμα "Σινιάλο". Είσοδος 5 Ευρώ. Στο χώρο της χοροεσπερίδας θα διατίθενται φαγητά και ποτά.
30 Σεπτέμβρη - Γιορτή του Παλουζέ: Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Χορευτικό όμιλο ΔΙΟΝΥΣΟΣ και το μουσικό σχήμα ΑΝΤΑΜΑ με μουσικές της Κύπρου του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας.
-
Άρσος
12 Αυγούστου - 17 Αυγούστου 2018
Σχετικά

Το πρώτο Christmas Market του νησιού έρχεται και γνωρίζουμε τις ημερομηνίες
Ο απόλυτος προορισμός πριν τα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους, που χωρίζεται σε 2 μέρη.

35 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην Κύπρο
Μπήκε ο Αύγουστος και το νησί γέμισε με φεστιβάλ, μουσική και υπέροχες εκδηλώσεις


Ζωντανή μουσική κάτω από τα αστέρια με πλούσιο μπουφέ και αγαπημένες μελωδίες
Λαϊκή – Ρεμπέτικη βραδιά στο Achna Lake Donkey Park

Ο Αύγουστος στον Δήμο Πάφου είναι γεμάτος εκδηλώσεις
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα

Η Βασιλική Χατζηαδάμου στην καλοκαιρινή χοροεσπερίδα της Λεμύθου
Όλες οι λεπτομέρειες για το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του χωριού


Στα Λεύκαρα θα στηθεί το (πιο μεγάλο) Street Food Party
Με φαγητό, ποτό και την πιο ανεβαστική μουσική

Μια μαγευτική νύχτα κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο μουσείο Ελιάς, με δωρεάν μπίρα
Βλέπουμε τα πεφταστέρια του Αυγούστου, με καλή παρέα και μπίρα!

Ο Marky Mark, η επίσημη μασκότ του FIBA EuroBasket 2025, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία
Γιορτάζουμε το FIBA EuroBasket 2025!

Ο Πολύστυπος έφτιαξε πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό τον Αύγουστο

Καλοκαίρι στον Αγρό, με συναυλίες, παραστάσεις και πάρτι
Ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων ετοίμασε για το καλοκαίρι ο Αγρός