Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτό το ξενοδοχείο θα το βρεις στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Kύπρου

Αυτό το ξενοδοχείο θα το βρεις στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Λεμεσού, εκεί όπου η θάλασσα συναντά τους κοσμοπολίτικους ρυθμούς της πόλης,

Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2018

Μέλος της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας στον κόσμο, της IHG (InterContinental Hotels Group), το Crowne Plaza Limassol βραβεύτηκε για έκτη συνεχή χρονιά από τους πελάτες του με το βραβείο TripAdvisor Excellence, καθώς επίσης και με τη χρυσή διάκριση ποιότητας από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που διαθέτει.

Στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Λεμεσού, εκεί όπου η θάλασσα συναντά τους κοσμοπολίτικους ρυθμούς της πόλης, το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο Crowne Plaza σε περιμένει με το σύγχρονο στυλ και την απαράμιλλη φιλοξενία του!

Μπορείς να απολαύσεις πλουσιοπάροχα γεύματα στο ξενοδοχείο, τα εξαιρετικά πιάτα στο παραθαλάσσιο εστιατόριό του, Med Pool Bar, ή στην ανεπανάληπτη βεράντα του Lounge Bar. Στο Crowne Plaza αξίζει να δοκιμάσεις, επίσης, το βραβευμένο, ιταλικό εστιατόριο La Brezza, που είναι πόλος έλξης για όσους αγαπούν την ποιοτική και εύγευστη γαστρονομία. Το ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο, το ολόφρεσκο ψάρι και η υπέροχη αστακομακαρονάδα του Chef Z είναι πιάτα που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσεις. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου ψάχνοντας δεξιά και αριστερά. Κάνε κράτηση απευθείας στο ξενοδοχείο για καλύτερη τιμή.

Κάνε δωρεάν εγγραφή στο διεθνές αναγνωρισμένο πρόγραμμα επιβράβευσης "IHG Rewards Club" και επωφελήσου με προνόμια και εκπτώσεις στα 5.000 ξενοδοχεία του Ομίλου IHG στον κόσμο. Γίνε μέλος σήμερα καλώντας το Crowne Plaza Limassol ή κάνε εγγραφή ηλεκτρονικά στο www.ihg.com/rewardsclub.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ
Για ακόμη μια φορά φέτο ς το ξενοδοχείο αναβαθμίστηκε, έχοντας ολοκληρώσει μια εντυπωσιακή ανακαίνιση της αίθουσας Crowne Plaza Limassol Ballroom. Το ολοκαίνουριο Ballroom αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους χώρους φιλοξενίας γαμήλιων δείπνων, πάρτι και συνέδριων.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Και τα 144 δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν όλες τις απαραίτητες, σύγχρονες ανέσεις. Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, όπως επίσης μπουκάλι νερού να σε δροσίσει, ένας δίσκος με φρούτα να σε καλωσορίσει και ένα δωρεάν έξυπνο τηλέφωνο Handy για να σε διασκεδάσει!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Το Crowne Plaza προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες αναψυχής, οι οποίες περιλαμβάνουν εξωτερική πισίνα, μασάζ, σάουνα και όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις και υπηρεσίες που χρειάζεσαι όσο θα απολαμβάνεις τον ήλιο, τη θάλασσα και την αμμώδη παραλία!

Πληροφορίες/κρατήσεις
Tηλ.: 25851515
Φαξ: 25323494
Website: www.crowneplaza.com/limassolcyprus
e-mail: reservations@cplimassol.com

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close