Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Διαμονή πολυτελείας σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κύπρου με ιστορία 40 ετών

Στις μεγάλες του βεράντες του, το Athina Lounge σερβίρει εξαιρετικά cocktail και μια μαγική θέα προς τη θάλασσα , ενώ το υπαίθριο εστιατόριο Kalypso Ga rdens σε μπάζει κυριολεκτικά μέσα στην πλούσια βλάστηση των κήπων του.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2018

Υπέροχο, διαχρονικό, εκλεπτυσμένο και ατμοσφαιρικό το Amathus Beach Hotel, με παρουσία πέραν των 40 χρόνων, διατηρεί την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών, την άριστη εξυπηρέτηση, τη ζεστή φιλοξενία και τον φιλικό χαρακτήρα, που το καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του τόπου μας. Είναι μέλος του διεθνούς φήμης οργανισμού The Leading Hotels of the World. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα την καταγάλανη θάλασσα και το πράσινο των τοπιοτεχνημένων, τροπικών κήπων του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προνομιακή διαμονή των ενοίκων του!

Η γαστρονομία των εστιατορίων του είναι εξαιρετική! Το ˆ la carte εστιατόριο Λιμανάκι, προσφέρει ανώτερης ποιότητας ψάρια και οστρακοειδή και είναι φημισμένο για την προνομιακή του τοποθεσία, τα εστιατόρια The Grill Room και Cyan, που προσφέρουν μια εκτενή κάρτα επιλογών για όλα τα γούστα, και τέλος το Kalypso Garden διαθέτει μπουφέ με αξιώσεις. Tο Athina Lounge διαθέτει εκπληκτική θέα και σερβίρει εντυπωσιακά cocktail και στο Shisha Lounge απολαμβάνεις τον καλύτερο ναργιλέ σε μια ποικιλία 20 αρωμάτων. Ανακάλυψε, ακόμη, τις μοναδικές υπηρεσίες του Amathus Spa & Wellness Centre, για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Κάνε χρήση του Κέντρου Γυμναστικής, με μαθήματα αερόβιας γυμναστικής, καθώς και των jacuzzi, sauna και steambath.

Διαμονή
Διαθέτει 239 δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση, που ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον του ξενοδοχείου. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει άνεση, κομψότητα και πολυτέλεια. Εννέα από τις 36 junior suite διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, μία επι- πρόσθετη πολυτέλεια που προσφέρει το Amathus στους απαιτητικούς του πελάτες.

Υπηρεσίες
Για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχει το Pelican Kids Club και ο καλά οργανωμένος χώρος Family Fun Park, μια οικογενειακή πισίνα με δύο τσουλήθρες, καθώς επίσης και το The Outdoor Playground.

Tηλ.: 25832000 Φαξ: 25832540 Website: www.amathuslimassol.com e-mail: amathus-reservation@amathushotel.com

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close