Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ξέγνοιαστη διαμονή σε ένα αγαπημένο ξενοδοχείο της Κύπρου

Τα τέσσερα εστιατόριά του προσφέρουν διαφορετικά μενού και, όταν ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου στον εξωτερικό χώρο που διαθέτει

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2018

Το Elias Beach Hotel είναι η τέλεια πρόταση για μια αξέχαστη διαμονή. Καταφέρνει και εξισορροπεί άριστα την κάθε σου προσδοκία! Δημιουργεί ένα περιβάλλον, που προσαρμόζεται εξίσου καλά στα όνειρα των ζευγαριών, στις επιθυμίες των οικογενειών και στις ανάγκες του ταξιδιώτη για επιχειρηματικούς σκοπούς.

Οι υπέροχοι του κήποι και όλοι οι κοινόχρηστοί του χώροι διαθέτουν τις απαραίτητες ανέσεις, για να σε χαλαρώσουν και να σε ψυχαγωγήσουν. Το πολυτελές πρόγραμμα All-Inclusive είναι μια γαστρονομική εμπειρία, που περιέχει σταθμούς ζωντανού μαγειρέματος, θεματικές βραδιές και εξειδικευμένες à la carte κουζίνες κάτω από τα αστέρια. Τα τέσσερα εστιατόριά του προσφέρουν διαφορετικά μενού και, όταν ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου στον εξωτερικό χώρο που διαθέτει η ταβέρνα Blue Paradise και το pan-asian εστιατόριο Seven Orchids.

Για να συμπληρωθεί το πακέτο, τα εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ λειτουργούν σερβίροντας αναψυκτικά, ποτά, σνακ και παγωτά. Ακόμη, επισκέψου το Serenity Health Club & Spa και συνδύασε το ταξίδι σου με μια εμπειρία στο spa, όπου θα νιώσεις υπέροχα και θα ανανεώσεις σώμα και πνεύμα! Όσο για το θέμα διαμονής, υπάρχουν δωμάτια για κάθε σκοπό! Αυτό συνοψίζει τη διαμονή στο Elias Beach Hotel. Η κάθε κατηγορία δωματίου είναι σχεδιασμένη και διακοσμημένη έχοντας κατά νου τους μοντέρνους ταξιδιώτες και τις πραγματικές, πρακτικές τους ανάγκες. Το ξενοδοχείο έλαβε σημαντικές διακρίσεις, όπως το Travelife Gold Certification 2017-2019.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 119 standard sea view και inland view δωμάτια, 23 superior sea view δωμάτια, 13 junior σουίτες, 17 οικογενειακές σουίτες με θέα τη θάλασσα, μία executive σουίτα και μία σουίτα νεόνυμφων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για τον γάμο των ονείρων σου, προσφέροντας μια μοναδική, ρομαντική ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ!
Το Elias Beach Hotel βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες αμμώδεις παραλίες της ακτής της Λεμεσού, βραβευμένης με μπλε σημαία. Αν, πάλι, επιθυμείς, μπορείς να κάνεις βουτιά στην υπέροχη πισίνα του ξενοδοχείου με όλες τις ανέσεις που προσφέρει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 25636000
Website: www.kanikahotels.com
e-mail: kanikahotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close