News , Guide

Atlantis College: 22 χρόνια ακαδημαϊκής αριστείας

Το Atlantis College προσφέρει σύγχρονη και αναγνωρισμένη εκπαίδευση σε ένα άρτια εξοπλισμένο ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2018

Η καινοτομία του έγκειται στο ότι παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε σύγχρονα επαγγέλματα δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές για άμεση επαγγελματική αποκατά- σταση με το πέρας των σπουδών τους, λόγω της ευνοϊκής του τοποθεσίας στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Οι πλείστοι κλάδοι που προσφέρονται από το Atlantis College είναι αξιολογημένοι και πιστοποιημένοι από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης.

Συνεπώς, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα λήψης κρατικής χορηγίας και τα πτυχία ή και διπλώματά τους αναγνωρίζονται για εργοδότηση τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Η ανοδική πορεία του Κολεγίου δημιούργησε την ανάγκη επέκτασης και εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων εγκαταστάσεών μας. Τα τελευταία δύο χρόνια λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό, προσφέροντας εκπαίδευση με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών πλατφόρμων, πολυμέσων κ.ά.

Εξαιρετικής σημασίας για το Κολέγιο είναι και οι διακρίσεις σε ευρωπαϊκούς, εθνικούς και τοπικούς διαγωνισμούς στους κλάδους της Αισθητικής και Κομμωτικής.



Οι κυριότεροι και πιο επιτυχημένοι κλάδοι του Atlantis College είναι:
> Αισθητική (4 έτη-Πτυχίο & 2 έτη-Δίπλωμα)
> Κομμωτική (3 έτη-Ανώτερο Δίπλωμα)
> Επαγγελματικό Μακιγιάζ (2 έτη-Δίπλωμα).

Γιατί στο Atlantis College

Σφαιρική και ολοκληρωμένηεκπαίδευση
Οι γνώσεις και η πρακτική εκπαίδευση που λαμβάνουν οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τούς καθιστούν ικανότατους επαγγελματίες σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον
Έχοντας ως κύριο άξονα το δικαίωμα στην ποιοτική εκπαίδευση, το Atlantis College συνεργάζεται με τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, ούτως ώστε να βρίσκονται λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Κρατική χορηγία, υποτροφίες, οικονομικές διευκολύνσεις, άλλες χορηγίες
Η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας, σε συνεργασία με τους ίδιους τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, παρέχει διευκολύνσεις εκεί όπου κρίνεται αναγκαίο, παρέχει υποτροφίες και ενημερώνει τους φοιτητές σχετικά με τις χορηγίες που ίσως δικαιούνται πέραν της εξασφαλισμένης κρατικής χορηγίας.

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση
Το Atlantis College παρέχει τη δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του, καθώς εργοδοτούνται από τις ξενοδοχειακές μονάδες της ευρύτερης περιοχής, όπου και υπάρχει αυξημένη ζήτηση. Το πρόγραμμα σπουδών είναι δομημένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να ολοκληρώνεται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να δίνεται έτσι η δυνατότητα στον φοιτητή να ξεκινήσει άμεσα τα επόμενα βήματά του, ως επαγγελματίας πλέον, που είναι και η επιθυμητή κατάληξη των σπουδών του.

Ακαδημαϊκό προσωπικό-φοιτητές
Με ολιγομελή τμήματα εξασφαλίζεται η προσωπική επαφή με τους άρτια καταρτισμένους καθηγητές, οι οποίοι έχουν ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία, αλλά και επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο και μπορούν να κατευθύνουν τους φοιτητές ανάλογα με την κλίση τους στη σωστή κατεύθυνση, ώστε να χρησιμοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Επίσης, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις δημιουργούν συνθήκες παραγωγικότητας και έμπνευσης για το σύνολο των φοιτητών και η συνεχής και συχνή αξιολόγηση των καθηγητών, εγγυούνται ένα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.

Πληροφορίες:
Οδός: 1ης Απριλίου 40, Λιοπέτρι, 5320,
Αμμόχωστος.
Τηλ.: 23819664 & 99542191.
E-mail: info@atlantiscollege.com
Web: www.atlantiscollege.com
 

Sponsored Content

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close