Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2018
Το Paradisos Hills Hotel είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του! Ένας παράδεισος μέσα στη φύση! Ένα ήσυχο ξενοδοχείο στο χωριό Λυσός της επαρχίας Πάφου, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία.
Πρόκειται για μια παραδοσιακή, κυπριακή, "ντυμένη" με πέτρα του βουνού, κατοικία που βρίσκεται στην άκρη ενός δάσους και προσφέρει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο όρος Τρόοδος και στη Μεσόγειο Θάλασσα.
Παρόλα αυτά, είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το παραδοσιακό ορεινό χωριό Λυσός. Εδώ θα ζήσεις την παραδοσιακή κυπριακή φιλοξενία με άριστες εγκαταστάσεις και ανέσεις της σύγχρονης ζωής.
Το ξενοδοχείο εγκαινίασε πρόσφατα 12 νέα δωμάτια, όλα με θέα το βουνό και τη θάλασσα. Η μεγάλη βετράντα του, όμως, που είναι σημείο συνάντησης για τους ενοίκους του, διαθέτει την πιο προνομιακή θέση της γύρω περιοχής, είναι μία όαση ηρεμία ειδικά το σούρουπο όπου οι μυρωδιές του βουνού σμίγουν με το αλμυρό αεράκι της θάλασσας.
Η προσφορά
Για τον Σεπτέμβριο το ξενοδοχείο έχει μία μοναδική προσφορά. Μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο προσφέρει διαμονή για δύο άτομα με πρόγευμα στην τιμή των 75 ευρώ.
Πληροφορίες: 26322287
Σχετικά

Το νησί με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο (όχι, δεν είναι η Σαντορίνη)
Ένα από τα πιο διάσημα εξωτικά νησιά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους προορισμούς που προσφέρουν τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα παγκοσμίως.


Πέθανε ο 47χρονος βοηθός σκηνοθέτη του «Emily in Paris» – Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της γυρισμάτων
Οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο θάνατος του οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακή προσβολή.

Ανακαλύψαμε ένα παραμυθένιο παραδοσιακό σπιτάκι για διαμονή στο βουνό
Με εσωτερική αυλή και όλες τις ανέσεις

12 συναρπαστικές εικόνες που κόβουν την ανάσα από την κορυφή της Μαδαρής
Η ομάδα των Cyprus From Air μας ταξίδεψε σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού

Πώς διαμορφώνεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Ανάσα από τα 40αρια την Κυριακή - Έρχεται νέα πτώση της θερμοκρασίας
Σήμερα, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια.

Αλλάζει το TikTok επί ευρωπαϊκού εδάφους - Δείτε αναλυτικά
Έτοιμο να απολύσει εκατοντάδες υπαλλήλους στο Λονδίνο εμφανίζεται το TikTok, σε μια περίεργη συγκυρία.

Σε κλοιό καύσωνα ξανά η Κύπρος – Στους 42 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το Μαύρο Φεγγάρι του Αυγούστου - Πότε θα είναι «ορατό»
Tη νύχτα της 23ης Αυγούστου ο ουρανός θα είναι σκοτεινός χωρίς τη λάμψη της σελήνης

Καμίνι και αύριο η Κύπρος: Νέα κίτρινη προειδοποίηση - Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η Καπέλα Σιξτίνα κλείνει για την αιωνιότητα
Το Βατικανό ανακοινώνει για το 2026 μια εξαιρετικά ευαίσθητη επέμβαση την Καπέλα Σιξτίνα, το εμβληματικό φρέσκο του Μιχαήλ Άγγελου, με στόχο τη διατήρησή του για τις επόμενες γενιές