Shopping , News

Αυτή η εταιρεία θα αναλάβει την ασφάλειά μας στο Nicosia Mall

Nicosia Mall: σύναψη συνεργασίας με τη διεθνούς εμβέλειας εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας G4S.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018

Έχοντας ως έναν από τους πλέον βασικούς στόχους την απόλυτη ασφάλεια του χώρου, το Nicosia Mall έχει προχωρήσει στη σύναψη συνεργασίας με τη διεθνούς εμβέλειας εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας G4S.

Τα δύο μέρη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στοχεύουν στην παροχή υπηρεσιών πέντε αστέρων, εξασφαλίζοντας έτσι, όχι μόνο την ασφάλεια όσων θα κινούνται στο χώρο του Nicosia Mall, αλλά και των επιχειρήσεων που θα δραστηριοποιούνται εντός του. 

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννο Αργυρού, Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας G4S Κύπρου, “με ακεραιότητα, σεβασμό, πάθος για την ασφάλεια, την προστασία και την ποιότητα στις λύσεις ασφαλείας που παρέχουμε θα επιτύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει με το Nicosia Mall μέσω καινοτομίας και ομαδικής εργασίας”.

Η G4S ΚΥΠΡΟΥ λειτουργεί και δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1983, προσφέροντας  διαχρονικά  λύσεις Φυσικής & Ηλεκτρονικής Ασφάλειας, υπηρεσίες Μεταφοράς, Αποθήκευσης & Επεξεργασίας Αξιών και Διαχείρισης Εγκαταστάσεων. Διαθέτει σύγχρονο κέντρο λήψης & διαχείρισης σημάτων συναγερμού επανδρωμένο καθημερινά σε εικοσιτετράωρη βάση. 570.000 υπάλληλοι εργάζονται στην G4S παγκόσμια, καθιστώντας την ως έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες διεθνώς στον ιδιωτικό τομέα. To ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας στην Κύπρο αριθμεί πέραν των 700 υπαλλήλων, καθιστώντας την G4S Κύπρου ως τη μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλείας Παγκύπρια. 

Το Nicosia Mall βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής του, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη της λειτουργίας του. Εντός του εμπορικού κέντρου, θα λειτουργήσουν δημοφιλής καταστήματα, καφέ και εστιατόρια σε χώρους που έχουν σχεδιαστεί για  να προσφέρουν άνεση, ευκολία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία μόδας, εστίασης και διασκέδασης για κάθε επισκέπτη.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close