Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2018
Το Ίδρυμα "Θεοτόκος" διοργανώνει και φέτος το 25ο Πανηγύρι της Χαράς του «Θεοτόκος, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθεί και η 8η ποδηλατοδρομία «Θεοτόκος» με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Ιδρύματος.
Το "Πανηγύρι της Χαράς" που διοργανώνεται κάθε χρονιά με τη συνεργασία του Συνδέσμου Φίλων του "Θεοτόκος" και την ενεργό συμμετοχή Σωματείων, Συνδέσμων και Οργανώσεων της πόλης μας αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική του εκδήλωση του Ιδρύματος. Στόχος του είναι η ενημέρωση των πολιτών για το έργο που προσφέρει το "Θεοτόκος" και η οικονομική ενίσχυση του "Θεοτόκος".
Το φετινό 25ο «Πανηγύρι της Χαράς», με σύνθημα το "Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα", θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στους χώρους του Δημοτικού Κήπου της Λεμεσού και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη.
Εκεί τα παιδιά θα ψυχαγωγηθούν με μουσική, τραγούδια και χορευτικά συγκροτήματα, φουσκωτά, καρουζέλ, τραμπολίνο, ξιφασκία, ταχυδακτυλουργούς, ζωγραφική προσώπου, κατασκευές με πηλό, τρενάκι κ.ά.
Πληρ. 25338948.

-
Δημόσιος Κήπος Λεμεσού
07 Οκτωβρίου 2018
Σχετικά
Καρναβάλι στο Καϊμακλί: Μια μεγάλη γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους
Το καρναβάλι στο Καϊμακλί θα είναι μια γιορτή για όλη την κοινότητα, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία αποκριάτικης διασκέδασης στην καρδιά της Λευκωσίας.
Το Βασίλειο των Ζώων έρχεται στη Λάρνακα!
μουσική αφηγηματική διαδραστική παράσταση για βρέφη & νήπια 6 μηνών – 4 ετών
Weekend Agenda: 22 προτάσεις για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, γιορτές, συναυλίες, σοκολάτα, μανταρίνια και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους σε όλη την Κύπρο
Το Κυπριακό Μουσείο γιορτάζει
Mε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών αναβάθμισης της μόνιμης έκθεσης του μουσείου.
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο μόλις έφθασε στην Κύπρο
Δες πού στήθηκε και τι θα δεις εκεί
«Cinderella» :Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από την Ισπανία, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Μια υπερπαραγωγή από τη La Fiesta Escenica
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις