Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2018
Τα καταστήματα Marks & Spenser υιοθετούν το μότο «Βήμα -βήμα μαζί κερδίζουμε τη ζωή» και στηρίζουν έμπρακτα την Europa Donna Κύπρου προχωρώντας σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες και τις οικογένειες τους με στόχο την προσφορά του συνολικού ποσού των €5.000 στον οργανισμό για το πολύτιμο έργο του.
Από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, τα καταστήματα Marks & Spencer, για κάθε αγορά στηθόδεσμου, θα προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στην Europa Donna, συνδέοντας με τον πιο άμεσο και στοχευμένο τρόπο το πιο γυναικείο προϊόν, αυτό του στηθόδεσμου, με τη συμβολή και τη στήριξή τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που αφορά όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας, υπενθυμίζοντας τους πόσο σημαντικό είναι όλες οι γυναίκες να έχουν μια σχέση αγάπης και πρόληψης για την υγεία του στήθους τους.
Η ενέργεια αποτελεί μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία των καταστημάτων Marks & Spencer που βρίσκουν πάντα έναν ιδιαίτερο τρόπο να βαδίζουν μαζί και να αναλαμβάνουν δράση γι' όλα αυτά που έχουν σημασία στη ζωή, και πόσο μάλλον την έμπρακτη στήριξη του σημαντικότατου έργου της Europa Donna Κύπρου που βρίσκεται δίπλα σε όλες τις γυναίκες και τις οικογένειες τους που έχουν ξεπεράσει τον καρκίνο. Γιατί άλλωστε, βήμα -βήμα όλοι μαζί κερδίζουμε τη ζωή.
Σχετικά

Η Apple παρουσίασε το iPhone 17: Έχει τις περισσότερες καινοτομίες από το 2017 -Πόσο θα κοστίζει, πότε κυκλοφορεί
Το iPhone 17 Air είναι το πιο λεπτό iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, με πάχος μόλις 5,6 χιλιοστά

“Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός σχεδιαστής Giorgio Armani
Ο Αρμάνι αποτέλεσε συνώνυμο του σύγχρονου ιταλικού στιλ και της κομψότητας

Αυτό είναι το νέο, δημοφιλές brand που άνοιξε τις πόρτες του στο Mall of Cyprus
Tο διεθνούς φήμης κινέζικο brand, θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους

Mall Κύπρου: Τα καταστήματα που θα είναι ανοικτά τον Δεκαπενταύγουστο
Ποια θα κλείσουν για την αργία

Μάθαμε πότε ανοίγει το Kiabi το νέο του, μεγάλο κατάστημα στη Λευκωσία
Η πολυαναμενόμενη άφιξη στο Mall of Cyprus...Το γαλλικό fashion brand χαμηλού κόστους Kiabi ανοίγει τις πόρτες του

Η Lidl Κύπρου γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
H εταιρεία ετοιμάζει μία γιορτινή εμπειρία με εκπλήξεις και διαγωνισμούς για τους επισκέπτες της, για τα πρώτα γενέθλια του τρίτου καταστήματός της στην ευρύτερη περιοχή της Πάφου.


Στο νέο τεύχος του Check in Cyprus θα βρεις όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι σου... άκρως συναρπαστικό!
Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην ολοκαίνουρια, καλοκαιρινή έκδοση του Check in Cyprus... που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει

Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί για το περιβάλλον
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Lidl Κύπρου παρουσιάζει τις πρωτοβουλίες της που στοχεύουν σε ένα βιώσιμο και καλύτερο αύριο για όλους

Το ωράριο των mall της Κύπρου για την Δευτέρα του Κατακλυσμού
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να επισκεφθείς τα πολυκαταστήματα του νησιού

Έρχεται «ευρω-φόρος» €2 σε πακέτα από Shein και Temu
Το τέλος διακίνησης θα επιβληθεί στα δέματα που έρχονται με couriers και κοστίζουν μέχρι €150
