Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Παράδοση και πολυτέλεια σε πλήρη αρμονία σε ένα εντυπωσιακό πανδοχείο στο χωριό

Ένας ολοκαίνουργιοςχώρος για διαμονή στην ύπαιθρο που αποπνέει αρχοντιάυπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2018

Ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος δημιουργήθηκε πρόσφατα σε ένα από τα κρασοχώρια της Λεμεσού, το Βουνί. Πρόκειται για το "Οίνου Στράτα" που συνδυάζει την πολυτέλεια, την παράδοση της κυπριακής υπαίθρους και αρχιτεκτονικής με το κρασί. 

Το νέο εντυπωσιακό κατάλυμα δημιουργήθηκε πρόσφατα και αυτοχαρακτηρίζεται ως πανδοχείο προσδίδοντας έτσι στον χώρο ένα χαρακτήρα ζεστασιάς και ατμόσφαιρας που θα προσφέρει στον επισκέπτει μία αλλιώτικη εμπειρία. Το "Οίνου Στράτα" έρχεται να μας φέρει μία νέα πρότασης διαμονής στο χωριό όπου η πολυτέλεια συναντά την παράδοση και η μοντέρνα αρχιτεκτονική λειτουργεί αρμονικά με τις πινελιές της κυπριακής κουλτούρας τους παρελθόντος. 

Το "Οίνου Στράτα" ήταν ένα παλιό, σχεδόν γκρεμισμένο κυπριακό αρχοντικό το οποίο αναστηλώθηκε και διακοσμήθηκε με γούστο και μεράκι με υλικά όπως το ξύλο, η πέτρα και το μέταλλο. Εδώ θα βρεις τρεις παραμυθένιες σουίτες, την Champagne (170 ευρώ), την Merlot (190 ευρώ) και την Shiraz (210 ευρώ). Σε κάθε σουίτα θα βρεις μπουρνούζι, παντόφλες μπάνιου, προϊόντα περιποίησης και μπάνιου Apivita, ένα μπουκάλι κρασί και φρούτα για το καλωσόρισμα. Μαζί με τη διαμονή προσφέρεται και πλούσιο κυπριακό πρωινό. 

Παράλληλα, στον χώρο θα βρεις και ένα πανέμορφο χώρο εστίασης, ένα μικρό ναό του κρασιού όπως τον χαρακτηρίζουν όπου με κράτηση μπορείς να απολαύσεις μία μεγάλη γκάμα κρασιών κυπριακών και ξένων, πιατέλες τυριών και αλλαντικών ενώ στο μενού θα βρεις επιλογές όπως πιατέλα λουκάνικων αλλά και σάντουτις. Το wine bar είναι ένας χώρος με πέτρα και ξύλο που θα σου προσφέρει πολύ ξεχωριστές στιγμές.   

Πληροφορίες:  25944244 και στη σελίδα εδώ 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close