19-21 October 2018
Things to do με το παιδί , Things to Do

Στο 7ο Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού τα παιδιά θα μάθουν για τον ήχο, το φως και τα χρώματα

O Φιλανθρωπικός Συνδέσμου FUNRAISING πραγματοποιεί και φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά το Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού με θέμα «ΗΧΟΣ – ΦΩΣ – ΧΡΩΜΑΤΑ».

Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2018

"Πόσο διαφορετικός στα αλήθεια φαντάζει ο κόσμος στα μάτια των παιδιών! Δανείζονται τις δικές τους εικόνες και φτιάχνουν το δικό τους σκηνικό για τον αληθινό κόσμο. Έτσι ο ήχος απο το θρόισμα των φύλλων είναι απλά η ιστορία του βουνού. Το φως που λαμπυρίζει στα κύματα, μη σας ξεγελά, αν δεν είναι θησαυρός σίγουρα είναι οι νεράιδες του νερού. Κι όλα αυτά τα χρώματα σαν κοιτάξεις ψηλά, δεν κρύβουν κανένα, μα κανένα μυστήριο. Γιατί απλά είναι κονφετί από το πάρτυ του ουρανού. "

O Φιλανθρωπικός Συνδέσμου FUNRAISING πραγματοποιεί και φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά το Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού με θέμα «ΗΧΟΣ – ΦΩΣ – ΧΡΩΜΑΤΑ». 

Στις μέρες μας όπου κάθε μορφή ποιοτικής πολιτιστικής ενασχόλησης θεωρείται πολυτέλεια για κάποιες οικογένειες και ιδιαίτερα για τα παιδιά τους, ο Φιλανθρωπικός μας Σύνδεσμος μέσω του Φεστιβάλ αυτού προσκαλεί όλα τα παιδιά της Κύπρου σε ένα αλλιώτικο τριήμερο πολιτισμού, γνώσης και διασκέδασης. Το Φεστιβάλ, όπως και πέρσι, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ και οι ημερομηνίες πραγματοποίησης του είναι οι 19 – 21 Οκτωβρίου 2018. Η είσοδος όπως κάθε χρονιά θα είναι ελεύθερη δίδοντας έτσι την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα οικονομικής ευχέρειας, να συμμετέχουν στο τριήμερο αυτό.


Στο Φεστιβάλ κάθε χρόνο φιλοξενούνται σπουδαίοι Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες, δίνοντας στο τριήμερο μια ιδιαίτερη νότα. Φέτος ειδικά είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί στο Φεστιβάλ μας θα διαβαστεί από την κα Χαρούλα Αλεξίου, το δικό μας παραμύθι με τίτλο «Το Βιολί της ΑΓΑΠΗΣ» το οποίο γράφτηκε από την Κύπρια συγγραφέα Νικολίνα Δράκου έχοντας σαν θέμα τον εθελοντισμό και το Σύνδεσμο μας.

Το Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού ενισχύει το ταμείο για τις υποτροφίες Funraising «Μόρφωσις». Το Ταμείο αυτό τα 7 τελευταία χρόνια έχει παραχωρήσει υποτροφίες σε άπορους φοιτητές της τάξης των €140.000. Οι χορηγίες και οι δωρεές κατά τη διάρκεια του θεσμού αυτού αποτελούν τον τρόπο με τον οποίο ο Σύνδεσμος μας μπορεί να στηρίξει τα παιδιά που έχουν όνειρο να σπουδάσουν και να διαπρέψουν αλλά η οικογένεια τους αδυνατεί να τα βοηθήσει. Την ακαδημαϊκή χρονιά 2017/18 ο Σύνδεσμος έδωσε υποτροφίες σε 20 φοιτητές αξίας €36.000 ενώ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018/19 έχει ήδη δεσμευτεί ότι θα δοθούν πέραν των €40,000 σε τουλάχιστο 20 φοιτητές. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε διασκεδάσετε με τα παιδιά σας το τριήμερο αυτό αλλά και να στηρίξετε το έργο του Συνδέσμου και την όλη εκδήλωση ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και φέτος τα παιδιά που τόσο μας έχουν ανάγκη.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close