Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε μία παραμυθένια σουίτα σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κύπρου

Η νέα executive suite, με το όνομα "Παλατούι", πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2018

Στο χωριό Λόφου, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει το μεγαλύτερο πυρήνα διατηρητέων κατοικιών στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στην καρδιά του χωριού, θα βρεις έναν παραδοσιακό ξενώνα υψηλής αισθητικής, που θα σε εντυπωσιάσει. 

Ο λόγος για το Oinoessa Τraditional Boutique Guest Houses, ένα συγκρότημα με δύο αρχοντικά πέτρινα σπίτια, τα οποία αποτελούνται από έξι πολυτελή στούντιο γύρω από μια ιδιωτική αυλή, όπου θα νιώσεις την απόλυτη ηρεμία, μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Στα πιο πάνω λοιπόν εδώ και μερικές ημέρες ήρθε να προστεθεί η νέα executive suite, με το όνομα "Παλατούι", η οποία πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις. 

Πρόκειται για έναν απόλυτα ζεστό και άνετο χώρο ο οποίος, όπως και όλα τα άλλα σπιτάκια του συγκροτήματος, αναπαλαιώθηκε με λεπτομέρεια και σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, έχοντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες υποδομές και ανέσεις για μία άνετη και ολοκληρωμένη διαμονή. 

Είναι χωρισμένο σε 2 επίπεδα, το ισόγειο και το πατάρι. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, που είναι εφοδιασμένη με όλα τα κουζινικά σκεύη, σαλόνι με καθιστικό, το τζάκι που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και το -πιο εντυπωσιακό στο χώρο- το τζακούζι, στο οποίο θα ζήσεις μοναδικές στιμγές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η σκάλα που θα δεις στο ισόγειο θα σε οδηγήσει στο πατάρι, όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα, μια απόλυτα cosy γωνιά, όπου θα απολαύσεις τις πιο χαλαρές στιγμές της διαμονής σου.

Πιο μέσα θα δεις το ντους, που είναι εφοδιασμένο με όλα όσα θα χρειαστείς: ζεστό νερό, προϊόντα περιποίησης Apivita και Korres, σεσουάρ μαλλιών, παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτες και μπουρνούζια μπάνιου, και πολλά άλλα απαραίτητα χρειώδη τα οποία καθιστούν τη διαμονή σου ξεκούραστη και ευχάριστη.

Στα συν πρόσθεσε ότι στο δωμάτιο θα βρεις και όλα όσα θα χρειαστείς (πρώτες υλες και σκεύη) για να ετοιμάσεις ένα μικρό παραδοσιακό πρόγευμα, ενώ παρέχεται και δωρεάν χρήση διαδικτύου (Wi-Fi). 

Η τιμή για διαμονή ανά βράδυ για δύο άτομα είναι €190 (τα ξύλα για το τζάκι χρεώνονται έξτρα, €10).

Εδώ, θα νιώσεις ότι η ηρεμία και η γαλήνη που προσφέρει ο παραδοσιακός κυπριακός τρόπος ζωής είναι ιδανικά συστατικά χαλάρωσης από το άγχος της σύγχρονης ζωής.

(99373371/www.oinoessa.com/email: info@oinoessa.com/f: oinoessa traditional boutique guest houses lofou) Λόφου, επ. Λεμεσού.

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close