News , Guide

Τα επόμενα βήματα των επιβατών της Cobalt

Τι πρέπει να κάνουν όλοι όσοι πλήρωσαν αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψουν με την Cobalt

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2018

Αναστάτωση προκλήθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες επιβάτες της Cobalt, στο άκουσμα της είδησης ότι η αεροπορική εταιρεία τερματίζει τα μεσάνυχτα τις εργασίες της.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Γιώργο Στυλιανού, Λειτουργό του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών ο οποίος ανέφερε ότι την αρμοδιότητα για επίλυση των ζητημάτων που άπτονται ουσιαστικά των αεροπορικών εταιρειών έχει η Πολιτική Αεροπορία.

To Υπουργείο Μεταφορών θα φροντίσει να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η αρμόδια Υπουργός Βασιλική Αναστασιάδη, κληθείσα να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν την αεροπορική εταιρεία Cobalt να κλείνει. Κληθείσα να απαντήσει για το αν θα γίνουν οποιεσδήποτε διευθετήσεις εκ μέρους του Υπουργείου αναφορικά με το επιβατικό κοινό, η κ. Αναστασιάδη είπε πως «χωρίς να έχουμε οποιαδήποτε νομική υποχρέωση βεβαίως θα φροντίσουμε να διευκολύνουμε το επιβατικό κοινό».

  • Στο παρόν στάδιο προτεραιότητα θα δοθεί από τον εκκαθαριστή, στους επιβάτες που πρέπει να επαναπατριστούν. Σε όσους δηλαδή έφθασαν στο νησί μας με την εταιρεία και σε όσους ταξίδεψαν στο εξωτερικό με την Cobalt.
  • Όσο αφορά τώρα τους επιβάτες οι οποίοι θα ταξίδευαν με την εταιρεία και έχουν ήδη κρατήσει και πληρώσει το εισιτήριό τους, αυτοί θα πρέπει να υποβάλουν παράπονα σύμφωνα με τον κ.Στυλιανού στην Πολιτική Αεροπορία.
  • Ακολούθως ο διαχειριστής θα αναλάβει τις εκκρεμότητες σε πληρωμές και σε κατοπινό στάδιο τις διευθετήσεις με τους επιβάτες που έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια.

Σημειώνεται ότι πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών υπό την ίδια την Υπουργό Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close