News , Guide

Πτήσεις και ειδικά ναύλα από Aegean για επιβάτες Cobalt

Sειρά βοηθητικών μέτρων που θα αφορούν ειδικά όσους επιβάτες της Cobalt επηρεάστηκαν, ανακοινώνει η Aegean

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2018

Έτοιμη να ανακοινώσει σειρά βοηθητικών μέτρων που θα αφορούν ειδικά όσους επιβάτες της Cobalt έμειναν κρεμασμένοι μετά την διακοπή του πτητικού της προγράμματος, ετοιμάζει η Aegean για πτήσεις που γίνονται είτε με κωδικούς πτήσεων της Aegean, είτε της Olympic.

Το ειδικό πρόγραμμα Aegean, που αφορά τους επιβάτες της Cobalt, τίθεται σε ισχύ από σήμερα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν την ίδια περίοδο, δηλαδή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για επιπλέον απευθείας πτήσεις προς Αθήνα, που για τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια Cobalt  με ναύλο των €80 πλέον φόρους, για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη με επίσης €80 πλέον φόρους. Επίσης για πτήσεις προς Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα με €130 πλέον φόρους, και πτήσεις προς Ηράκλειο μέσω Αθήνας με το ίδιο ναύλο.

Επίσης σε απευθείας πτήσεις επιβατών της Cobalt που έχουν προαγοράσει εισιτήρια για Τελ Αβίβ, θα μπορούν να ταξιδεύσουν από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ με την Aegean με ναύλο €100.

Επίσης ειδικές ρυθμίσεις θα ισχύουν από σήμερα για πτήσεις από Λάρνακα προς Γενεύη, προς Φρανκφούρτη και Ζυρίχη, σε όλες τις περιπτώσεις μέσω Αθηνών, με ναύλο €260 συν φόρους.

Ακόμα, ρυθμίσεις ειδικά για επιβάτες Cobalt κάνει η Aegean για επιβάτες από Λάρνακα προς Λονδίνο, Παρίσι και Μόσχα, μέσω Αθηνών με ναύλο €280 συν φόρους. Για το Λονδίνο υπάρχει πρόβλεψη και για απευθείας πτήσεις με Aegean από Λάρνακα, είτε από Αθήνα, με ναύλο €280.

Επιβάτες που θα ταξίδευαν με Cobalt προς Βηρυτό από Λάρνακα, έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύσουν, αλλά μέσω Αθήνας προς Βηρυτό, με ναύλο €120 συν φόρους.

Eιδικές διευθετήσεις γίνονται από την Aegean για πτήσεις σε τρεις προορισμούς – Μαδρίτη, Δουβλίνο και Ντίσελντορφ, με τους οποίου η Κύπρος είχε συνδέσεις μόνο με τις πτήσεις της Cobalt. Συγκεκριμένα η Aegean θα διαθέσει θέσεις σε πτήσεις μέσω Αθηνών για τους προορισμούς αυτούς, σε επιβάτες που προαγόρασαν εισιτήρια Cobalt, με ναύλο €260 για το Ντίσελντορφ και €280 για  Μαδρίτη, Δουβλίνο. Όλες οι τιμές είναι χωρίς φόρους.

Για να ενταχθεί στο ειδικό πρόγραμμα «διάσωσης» επιβατών της Cobalt, οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες  θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά ( μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) αντίγραφο του εισιτηρίου της Cobalt για το κάθε δρομολόγιο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close