Shopping , News

4ήμερο bazaar με καλλυντικά και αρώματα

Τα brands που λατρεύεις με έκπτωση μέχρι και 70%!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2018

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο και πιο συγκεκριμένα, κάθε πρώτη εβδομάδα Απριλίου και Νοεμβρίου κάθε χρονιάς, δίνει την ευκαιρία στον καθένα μας να αποκτήσει γνωστά προϊόντα, σε πολύ προσιτές τιμές.

Το ίδιο θα συμβεί και σ' αυτό το ΜPM Beauty and Fashion bazaar που θα γίνει από τις 1-4 Noεμβρίου, όπου θα μας περιμένουν όλες οι αγαπημένες μας μάρκες.

Μεταξύ άλλων, στο Bazaar θα διατίθενται καλλυντικά, αρώματα, αξεσουάρ, προϊόντα μακιγιάζ, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, βαλίτσες για ταξίδια και επιχειρηματίες, προϊόντα φροντίδας σώματος, προϊόντα για μικρά παιδιά, αθλητικά προϊόντα, καθώς και είδη δώρων γενεθλίων και ονομαστικής εορτής.

Σε καλλυντικά θα βρείτε μια ποικιλία προϊόντων από  από Lancôme, YSL, Armani, Biotherm, Kiehl’s, Cacharel, Helena Rubinstein, Ralph Lauren, Viktor & Rolf, Diesel, L’Oréal Paris, Maybelline New York, Garnier, Vichy, W7, Bronx Colors, Technic, Spa Pharma, Mineralium, Dirty Works, Possibility, Victoria's Secret και πολλά άλλα. Σε ρολόγια θα βρείτε Swiss Military, DKNY, RoccoBarocco, Juicy Couture, Max, Viceroy και Lacoste. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις γνωστές ταξιδιωτικές αποσκευές DELSEY καθώς και ποικιλία από backpacks της νέας μας μάρκας από τον Καναδά – HERSCHEL. 

Σε γυαλιά ηλίου θα βρείτε τις γνωστές μάρκες - Emporio Armani, Missoni, GF Ferre, Moschino και Blue Bay ενώ θα υπάρχουν και γυαλιά οράσεως. Σε μόδα, θα διατίθενται ρούχα και αξεσουάρ από τις boutique MINT καθώς και γυναικείες τσάντες από Ελλάδα. Θα βρείτε επίσης τεράστια ποικιλία από Χριστουγεννιάτικα δώρα σε εκπληκτικές τιμές!

Το παζαράκι διοργανώνεται στη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, πλησίον των φώτων της Καλλιπόλεως και θα είναι ανοικτό από τις 10.00-19.00 (Πέμπτη-Σάββατο) και την Κυριακή 11.00-17.00.

Πληρ. 22746731.

Στο ΜPM Beauty and Fashion bazaar από τις 1-4 Νοεμβρίου, σας περιμένουν όλες οι αγαπημένες σας μάρκες. 
Μην το χάσεις!

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close