Things to Do , Προσεχώς

Οι συναυλίες και το πρόγραμμα του Ipsonas Christmas Wonderland

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα στη Λεμεσό έχει αρχίσει…

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2018

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει… Έχει αρχίσει όμως και η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Ipsonas Christmas Wonderland το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8, 9 και 14, 15, 16 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Δημαρχείου Ύψωνα.

Από το 2015 το Ipsonas Christmas Wonderland φέρνει ανελλιπώς το πνεύμα των Χριστουγέννων στη δυτική Λεμεσό. Ξεκίνησε ως ιδέα από τον τότε Δημοτικό Σύμβουλο Ύψωνα και νυν Δήμαρχο Παντελή Γεωργίου, σε μια προσπάθεια να αναβαθμιστούν τα χριστουγεννιάτικα, πολιτιστικά δρώμενα του νεοσύστατου τότε Δήμου. Μαζί με μια ομάδα εθελοντών από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον και με δικά του έξοδα δημιούργησε το φεστιβάλ αυτό, το οποίο σήμερα έχει καταστεί πλέον θεσμός και το απολαμβάνουν χιλιάδες επισκέπτες. Ένα φεστιβάλ με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα καθαρά έσοδα δίδονται στο Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού του Δήμου για να στηριχθούν άπορες οικογένειες του Ύψωνα καθώς και στην οικονομική ενίσχυση διαφόρων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Από το 2017 το όλο εγχείρημα έχει μπει κάτω από την αιγίδα του Συμβουλίου Νεολαίας σημειώνοντας τεράστια επιτυχία αφού το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο, προσελκύοντας πλήθος κόσμου. Το Ipsonas Christmas Wonderland χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και στόχος είναι να εδραιωθεί ως ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός της δυτικής και όχι μόνο περιοχής.

Φέτος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις, παρουσιάσεις από διάφορες σχολές και ομάδες της Κύπρου, θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, εργαστήρια ρομποτικής, τέχνης και κατασκευών από τον Οργανισμό Νεολαίας, παρουσίαση και αφήγηση παιδικού παραμυθιού κ.α.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τις συναυλίες των Θάνου Πετρέλη με όλο το επιτελείο του, το συγκρότημα Παπιγιόν και τους Ευθύβουλο Θεοχάρους, Μαρία Θεοδότου και Έλενα Σολέα.

Επίσης θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε για δύο παραστάσεις τον Μάγο – Ταχυδακτυλουργό Γιώργο Λούκο με την ομάδα του εξ Ελλάδος,  για να μας εντυπωσιάσει και να μας ταξιδέψει στα μυστικά μονοπάτια της Μαγείας!!!

Όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Graffiti που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στο Κυνήγι Θησαυρού όπου μαζί μας φέτος θα έχουμε και τους μουσικούς παραγωγούς Ελένη Σιδερά και Μέμνων Σωτηρέλη για ένα δίωρο Live Link.

Θα έχουν την ευκαιρία επίσης για πρώτη φορά φέτος να λάβουν μέρος ως ομάδες ή σχολές χορού στον διαγωνισμό HIP-HOP DANCE FIGHTS το οποίο διοργανώνεται με κριτές χορογράφους από το εξωτερικό, ένας διαγωνισμός που ευελπιστούμε ότι θα αναβαθμίσει περαιτέρω το φεστιβάλ μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα όσο πιο όμορφα μπορούμε, οι μικροί μας φίλοι να διασκεδάσουν και οι μεγάλοι να νοιώσουμε για λίγο και πάλι παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook ή στα τηλέφωνα 25397169 / 96575951

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close