Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2018
О τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων ΨΑΛΤΗΣ – ΕΝΕΟΣ πλησιάζει. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου σε συνεργασία με το Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου, διοργανώνουν το φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Αγώνα Ακριβείας την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.
Ο αγώνας αποτελεί την τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων ΨΑΛΤΗΣ – ΕΝΕΟΣ και το τέλος του θα σημάνει τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2018 με αρκετά πληρώματα να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή.
Για πολλά πληρώματα, αυτός είναι και ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς καθώς συναγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή 2018!
Στόχος και του φετινού αγώνα είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού, και να συμβάλουμε στην προσπάθεια για παροχή γεύματος σε όλες τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.
Φέτος, η εκκίνηση της περιήγησης θα δοθεί από δύο πόλεις ταυτόχρονα. Από τη Λεμεσό τα πληρώματα θα εκκινήσουν μπροστά από το Μουσείο Αυτοκινήτου, στην οδό Επιμηθέως. Από τη Λευκωσία τα οχήματα θα εκκινήσουν μπροστά από τις εταιρείες G. Koutsoullis & Sons και Αnco Catering Equipment στην οδό Προποντίδος 12 στο Στρόβολο.
Μέσα από δύο διαφορετικές διαδρομές όλα τα οχήματα θα συναντηθούν στις 11:00 στα Λεύκαρα απ’ όπου θα συνεχίσουν τον τερματισμό στο Φαρμακά. Εκεί θα ακολουθήσει ειδική δοκιμασία δεξιοτεχνίας οδήγησης, γεύμα και απονομή βραβείων και αναμνηστικών.
Εκτός από τα κλασικά οχήματα (μεγαλύτερα των 25 ετών) που θα διαγωνίζονται για το Super Classic Championship και το Тоuring Championship, για ενίσχυση του σκοπού του αγώνα, μπορούν να λάβουν μέρος ΜΗ κλασικά οχήματα καθώς υπάρχει ειδική αγωνιστική κατηγορία Χ η οποία θα διαγωνίζεται για να αναδείξει το δικό της Πρωταθλητή και νικητή του κάθε αγώνα. Επιπρόσθετα, για τους λάτρεις της περιήγησης, θα υπάρχει ειδική κατηγορία Touring, στην οποία δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν κλασικά οχήματα που θέλουν να απολαύσουν μια ιδιαίτερη διαδρομή. Χορηγός όλων των πρωταθλημάτων του 2018 είναι η εταιρεία ΨΑΛΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και τα προϊόντα ЕNEOS PREMIUM MOTOR OILS.
Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσο email: likokclub@cytanet.com.cy.
Υπενθύμιση: Παρακαλούνται τα μέλη της ΛΙΚΟΚ που να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τη λέσχη για το 2018, ούτως ώστε να μπορούν να επωφελούνται εκπτώσεων.
Σχετικά

Πάσχα στον Κάτω Δρυ με κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ποδόσφαιρο και παραδοσιακά παιχνίδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Ελεύθερη η είσοδος (αύριο) σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μνημείων και χώρων ICOMOS

Spring Festival: Η απόλυτη ανοιξιάτικη γιορτή επιστρέφει στο My Mall!
Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Ο Δήμος Αμμοχώστου τελεί την Ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη πόλη
Δωρεάν λεωφορεία από Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια

Στη Λευκωσία (και φέτος) οι Επιτάφιοι θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
Και φέτος θα τιμήσουμε το ιερό έθιμο

Έρχεται η 16η Ετήσια Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων
Όπως κάθε χρόνο, στον ίδιο χώρο, η ίδια πετυχημένη φόρμουλα

Πάσχα στην πλατεία του Άη Γιάννη με πλούσιο πρόγραμμα
Λαμπρατζιά, πασχαλινά κεράσματα, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά παιχνίδια

Mat Pilates, υγιεινό brunch και κρασί με θέα το γαλάζιο
Συνδυάστε την κίνηση, τη γεύση και τη χαλάρωση

Οινογνωσία σε μια όμορφη αυλή με θέα το Τρόοδος
Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα στο Οινοποιείο Πιττάλη

Την Δευτέρα του Πάσχα θα γιορτάσουμε παρέα στο προαύλιο της εκκλησίας Φρενάρους
Πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ

Δωρεάν λουκουμάδες, παραδοσιακά παιχνίδια και μουσική τη Δευτέρα της Λαμπρής στα Λιβάδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Γιορτάζουμε την άνοιξη στο Πάρκο Γαϊδουριών Φράγματος Άχνας
Με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια