Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2018
Το 2016, ο Ryan Coogler σκηνοθέτησε την ταινία 'Creed' με τον Michael B. Jordan να υποδύεται το ρόλο το Adonis Johnson, ο οποίος δεν γνώρισε ποτέ τον διάσημο πατέρα του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βαρέων Βαρών, Apollo Creed.
Χωρίς αμφιβολία πως το μποξ τρέχει στις φλέβες του, αποφασίζει να πάει στην Φιλαδέλφεια, τόπο του θρυλικού αγώνα του πατέρα του με τον σκληρό, πρωτοεμφανιζόμενο τότε μποξέρ, Rocky Balboa, για να του ζητήσει να γίνει ο προπονητής του.
Η ταινία του Coogler εισέπραξε πολύ θετικές κριτικές και χάρισε στον Sylvester Stallone τη Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου σε Δράμα για την σπουδαία ερμηνεία του. Δύο χρόνια μετά, ο Steven Caple Jr. παίρνει τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας από τον Ryan Coogler και παρουσιάζει το σίκουελ του φιλμ που φέρει τον τίτλο 'Creed II'.
Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Adonis Johnson. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Rocky Balboa βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.
Στο 'Creed II' το κοινό θ’ ανακαλύψει ξανά όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν κάποιο πρωταθλητή και θα θυμηθεί ότι ανεξάρτητα από τον προορισμό, κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
10 Ιανουαρίου - 16 Ιανουαρίου 2019
Σχετικά

Πώς η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν πάει ήδη για το κινηματογραφικό γεγονός του 2026
Η νέα επική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν πουλά εισιτήρια έναν χρόνο πριν κυκλοφορήσει – και τα sold out έχουν ξεκινήσει.

Έρχεται το Naked Gun… αλλά δεν έρχεται μόνο του – Δες ποιες άλλες 4 ταινίες κάνουν πρεμιέρα
Από κλασικές κωμωδίες που επιστρέφουν μέχρι σκοτεινά love stories και animation-περιπέτειες με δεινόσαυρους, αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα στην Κύπρο τα έχει όλα

Όλες οι ταινίες που θα απολαύσουμε στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια» αυτή τη βδομάδα
Τέταρτη εβδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025

Mια ξεχωριστή προβολή, με βραβευμένες και διακεκριμένες ταινίες
Στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας, την Παρασκευή 1η Αυγούστου

Αρχίζει την Παρασκευή το 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού
Από την 1η μέχρι και τις 8 Αυγούστου βλέπουμε ταινίες στον Χαρουπόμυλο Λανίτη

Αυτές είναι οι 9 ταινίες που θα δούμε στο 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρνακας
Από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου θα απολαύσουμε μια σειρά από υπαίθριες προβολές σε διάφορα σημεία της Λάρνακας

Βλέπουμε ταινίες κάτω από τα αστέρια, στη Λακατάμεια
Οι ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας
Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης επιστρέφει για πέμπτη φορά στη Μόστρα

5 ταινίες που θα απολαύσουμε στον «Μαραθωνιο Θερινών Προβολών»
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα αυτής της βδομάδας

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας του παραλιακού θερινού σινεμά της Λεμεσού
Καλοκαίρι, σινεμά και… αστέρια

Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix την εβδομάδα από 20 έως 27 Ιουλίου
Το φινάλε του «The Sandman» και η επιστροφή του Άνταμ Σάντλερ είναι τα άχαστα της εβδομάδας στο Netflix

Tron Ares: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας με τον Τζάρεντ Λέτο
Το reboot του κινηματογραφικού franchise θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο