Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2018
Γιατί είναι όλα στολισμένα, από τα σπίτια μας μέχρι τους δρόμους της πόλης, όλος ο κόσμος είναι σε καλή διάθεση και γενικά επικρατεί μια όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα.
Είναι η γιορτινή περίοδος που θέλεις να βγεις από το σπίτι. Να σηκώνεσαι χαλαρός το πρωί για καφέ ή brunch, και αργότερα να κανονίζεις για φαγητό ή για ποτάκι μέχρι αργά. Να βρεθείς με τους κολλητούς για την καθημερινή βόλτα, να δεις φίλους που ζουν στο εξωτερικό και να θυμηθείτε τα παλιά ή να κανονίσεις με το αμόρε για ρομαντικό ραντεβού. Δεν υπάρχει κάτι που να σας σταματά, μπορείτε να βγείτε έξω από το πρωί και να μην επιστρέψετε μέχρι το επόμενο.

Το να ξυπνάς χωρίς το ξυπνητήρι και το άγχος της δουλειάς, έστω και για λίγες μέρες είναι αξία ανεκτίμητη. Γι’ αυτό και όλοι μας προσπαθούμε να χωρέσουμε σε αυτές τις λίγες μέρες όσες περισσότερες εξόδους μπορούμε, να διασκεδάσουμε, να δούμε όλους τους φίλους και τους συγγενείς μας, μέχρι την ημέρα που θα επιστρέψουμε στο γραφείο και την ρουτίνα μας πλήρως φορτισμένοι. Φέτος όμως, εκτός από φορτισμένοι, πληρώνοντάς κατά τις γιορτινές μας εξόδους με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου βγαίνουμε και κερδισμένοι. Γιατί εκτός από βαθμούς Ανταμοιβής, μπαίνουμε σε κλήρωση για να κερδίσουμε μέχρι και €3.000, τα οποία μπορούμε να τα ξοδέψουμε σε μία από τις 250 επιχειρήσεις του Σχεδίου.
Γι’ αυτό, όποιο πρόγραμμα κι αν ακολουθήσετε αυτές τις γιορτές, έχετε πάντα κατά νου, ότι οι έξοδοι σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο Ανταμοιβή, μπορεί να είναι το κλειδί για τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

*Sponsored Content
Σχετικά
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής
Weekend Agenda: 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, stand-up, εκθέσεις, οικογενειακές βόλτες και ξεχωριστές εμπειρίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα για ένα γεμάτο και απολαυστικό weekend
Στις 4 του Απρίλη (μιτσιοί τζιαι μηάλοι) θα βρεθούμε στην αυλή του Άη Γιώρκη
Σε μία γιορτή που δίνει πνοή στες ρίζες και είναι αφιερωμένη στην παράδοση