Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2018
Όλα ξεκίνησαν τρία χρόνια πριν με την γέννηση της πρώτης της κορούλας. Ως νέα μαμά με ανησυχίες άρχισε να ψάχνεται περισσότερο γύρω από το θέμα διατροφής και χρήσης καλών καλλυντικών προϊόντων (απορρυπαντικά, αφρόλουτρα, σαπούνια, κτλ) που να είναι ελεύθερα από κάθε είδους χημικά και τοξικά. Ελέγχοντας τα συστατικά των προϊόντων που υπήρχαν στο εμπόριο, κατάλληλα για βρέφη και παιδιά, προβληματίστηκε τόσο πολύ με αποτέλεσμα ό,τι είχε αγοράσει για το σπίτι να τα πετάξει όλα στα σκουπίδια. ‘Και τότε θυμήθηκα την γιαγιά μου στο χωριό που έφτιαχνε μια αλοιφή με κερί μέλισσας, λάδια, βότανα, ανθόνερα. Μια αλοιφή για όλα όπως έλεγε η γιαγιά. Την περίφημη και θαυματουργή κεραλοιφή!’, μας λέει χαρακτηριστικά.
‘Όντας παιδί και σύζυγος μελισσοκόμου, το μελισσοκέρι μας το πρόσφεραν απλόχερα οι μελισσούλες μας, τα κορίτσια μας όπως τις ονομάζει ο σύζυγος μου’. Και τότε άρχισε διάβασμα. Πειραματίστηκε και δειλά-δειλά άρχισε να φτιάχνει οτιδήποτε σε καλλυντικό για τις προσωπικές ανάγκες της οικογένειας και κυρίως για το νεογέννητο. Στην πορεία βλέποντας πόσο αποτελεσματικά ήταν άρχισε να τα προσφέρει σε φίλους και συγγενείς. Έτσι σιγά σιγά γεννήθηκε η ιδέα της “Μέλαινα”. Χειροποίητα προϊόντα με συστατικά που μας προσφέρει απλόχερα η ΦΥΣΗ και οι κυψέλες που διατηρεί η οικογένεια.
Τα προϊόντα
Φυτικά λάδια, Αιθέρια έλαια, Βότανα, Μέλι, Μελισσοκέρι, Πρόπολη, Βασιλικός πολτός είναι ορισμένα που παράγουν φθάνοντας στο σήμερα όπου η γκάμα των προϊόντων τους έχει μεγαλώσει και κάποιος μπορεί να προμηθευτεί από χειροποίητα αγνά καλλυντικά με μέλισσοκέρι όπως κεραλοιφες για πρόσωπο και σώμα, καθώς και κρέμες σώματος, ματιού, scrubs και σαπούνια.
(96410451 / https://www.facebook.com/melainacosmetics/)
Σχετικά



Bazaar με εκπτώσεις έως και 70% σε επώνυμα καλλυντικά, αρώματα, ταξιδιωτικά είδη και πολλά άλλα
Το καθιερωμένο bazaar επιστρέφει σε νέα τοποθεσία

Η Κωτσόβολος μας καλεί για πρώτη φορά να ανακυκλώσουμε τις συσκευές μας και μας επιβραβεύει για την REACT πράξη μας
Με στόχο την προώθηση της κυκλικής οικονομίας, η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της με τους καταναλωτές και ανακυκλώνουν ΜΑΖΙ ηλεκτρικές συσκευές, κάνοντας REACT για έναν βιώσιμο, πιο πράσινο πλανήτη





Poco Studio: Η εταιρεία με τη μεγάλη εμπειρία και γνώση στα επαγγελματικά έπιπλα
Μια εταιρεία με εμπειρία στο έπιπλο πέραν των 30 χρόνων που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στην Κύπρο

Τσικνοπέμπτη: Η απόλυτη συνταγή για ένα γλέντι που θα μείνει στην ιστορία!
Οδηγός για μερακλήδες!

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μοναδικές εκπλήξεις στο My Mall Limassol
3 ημέρες αφιερωμένες στην αγάπη!

Φέτος την Άνοιξη, φοράμε την αγάπη στον καρπό μας, με το νέο «Μαρτάκι» του Telethon Κύπρου
Μια πρωτοβουλία ελπίδας και προσφοράς.