Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2018
Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που μοιραζόμαστε στιγμές χαράς και αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για καιρό. Οι μέρες των γιορτών, είναι μια ευκαιρία να δούμε τον κόσμο με μάτια γεμάτα ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε και να δείξουμε έμπρακτα τα συναισθήματά μας σε όσους αγαπάμε και στέκονται δίπλα μας. Τα Χριστούγεννα σημαίνουν ευτυχία και όμορφες μοναδικές στιγμές αγάπης, γιατί καθένας από εμάς αυτές τις μέρες δίνει ένα κομμάτι του εαυτού του σε κάποιον άλλον.
Στα πλαίσιο αυτό, τα Starbucks δείχνουν έμπρακτα για άλλη μια φορά τη στήριξή τους στο «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά», που επικεντρώνει τις δράσεις του στο δικαίωμα κάθε παιδιού να ονειρεύεται τη ζωή με αξιοπρέπεια, όχι μόνο ως δυνατότητα επιβίωσης σήμερα, αλλά με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον με την υποστήριξη μιας πρωτοβουλίας αγάπης. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 – 17.οο το απόγευμα, το κατάστημα Starbucks στη Θεμιστοκλή Δέρβη, θα φιλοξενήσει εθελοντές και μέλη του ιδρύματος στο, οι οποίοι θα διαθέτουν προς πώληση χειροποίητα αντικείμενα από την Κένυα και πολλά άλλα προϊόντα του ιδρύματος με στόχο την οικονομική στήριξή του.

Τα Starbucks προσκαλούν τους πελάτες τους να αγοράσουν δώρα ιδιαίτερα, φτιαγμένα με αγάπη, να διασκεδάσουν με πολλές εκπλήξεις, τόσο για τους μικρούς όσο και για μεγάλους και να «κρατήσουν την στιγμή» συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Από την πλευρά τους τα Starbucks, θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με μουσική και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, όπως Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες για παιδιά, ιδέες για περιτύλιγμα χριστουγεννιάτικων δώρων και φυσικά όλοι να απολαύσουν τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα ροφήματά στα εορταστικά κόκκινα ποτήρια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Starbucks στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης και της ενδυνάμωσης των αξιών που διέπουν την εταιρία, υποστηρίζουν ενεργά τον οργανισμό «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά» τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Από το 2018, με κάθε χρήση της κάρτας My Starbucks Rewards για αγορά προϊόντων, 5 λεπτά διατίθενται για τη στήριξη του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» που δραστηριοποιείται σε ολοήμερα Δημοτικά σχολεία, εξοπλίζοντάς τα με κουζίνες στις οποίες μαγειρεύουν εθελοντικά άνεργες μητέρες παιδιών που φοιτούν σε αυτά.
Πιστέψτε στα θαύματα, αφεθείτε στη μαγεία των εορτών και ζήστε το όνειρο των Χριστουγέννων μέσα από τα μάτια ενός παιδιού!

Σχετικά
#IWEARKINDNESS: Μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που χαρίζει φως και ελπίδα στα παιδιά του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Τα καταστήματα X-EYES Sunglass Shop και IDEAL Optical Center ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, προσκαλώντας μας να στηρίξουμε τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο — γιατί η αληθινή όραση ξεκινά από την καρδιά.
“ADN Ducasse”: Tο γαστρονομικό όραμα του Alain Ducasse τώρα και στα κυπριακά ράφια
Ένας οδηγός υψηλής γαστρονομίας, πολιτισμού, βιωσιμότητας και γεύσης, στα ελληνικά!
Tα Μεγάλα Παζάρια έρχονται στο Υφαντουργείο
Τρία σαββατοκύριακα αφιερωμένα στη δημιουργία, την κοινότητα και την ανακάλυψη
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 28η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Free Market: Ρούχα χωρίς τιμές, με αγάπη και προσφορά
Μια δράση αλληλεγγύης και επαναχρησιμοποίησης, χωρίς τιμές και περιορισμούς
Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες
Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση
Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night
Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου
Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες
Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα